Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

OPLZLÉ REČI hviezdneho Depardieua: Fuj, jedna úchylná "perla" za druhou!

 Gérard Depardieu Zobraziť galériu (2)
Gérard Depardieu (Zdroj: TASR/AP/Axel Schmidt)

PARÍŽ - Na sympatiách mu to rozhodne nepridá! Francúzska televízia France 2 odvysielala v týchto dňoch reportáž, ktorá mnohým vyrazila dych. Išlo o zábery z roku 2018, keď hviezdny herec Gérard Depardieu (74) navštívil Severnú Kóreu. Šokuje vás, aké obscénnosti vypustil z úst.

Spomínaný výlet podnikol slávny herec spolu s režisérom Yannom Moixom pri príležitosti 70. výročia severokórejského režimu. Zábery sa dostali na verejnosť až teraz a veru, mnohých poriadne šokovali. 

Gérard Depardieu
Zobraziť galériu (2)
Gérard Depardieu  (Zdroj: SITA/AP Photo/Alexander Zemlianichenko)

Ako uvádza napríklad Daily Mail, umelec sa totiž voči viacerým ženám správal maximálne nevhodne a mal sexistické poznámky. Počas návštevy žrebčína, kde na koni jazdilo 10-ročné dievča, napríklad hovoril o tom, že ženy milujú jazdu na koni, lebo sedenie v sedle im prináša sexuálne uspokojenie. „Sú to suky,” poznamenal.

Na inom mieste istej žene hovoril o tom, čo skrýva v nohaviciach. Použil výrazy ako trám, či klobása. „Drahá, vážim 142 kg. A to keď nemám erekciu. Inak mám 126!” poznamenal tiež. 

Nevhodné správanie mal aj voči svojej tlmočníčke. V určitom momente sa na ňu natlačil a požiadal inú ženu, aby ich odfotila, kým sa on dotkne jej zadku. 

Viac o téme: Gérard Depardieu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu