Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Legendárny Frasier (68) v spoločnosti s manželkou: Táto pekná letuška mu porodila tri deti!

Kelsey Grammer Zobraziť galériu (2)
Kelsey Grammer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je spokojný a šťastný! Pri pohľade na herca menom Kelsey Grammer (68), ktorý sa preslávil účinkovaním v kultovom seriáli Frasier, to musí byť každému jasné.

Včera sa za veľkou mlákou konal 75. ročník udeľovania prestížnych cien Emmy. Poduajtia sa zúčastnili mnohé herecké hviezdy, ktoré sa predviedli v netradičných outfitoch a zaujímavých kreáciách.  

Prítomným fotografom ochotne pózoval aj herec Kelsey Grammer, ktorému robila spoločnosť jeho sympatická manželka Kayte Walsh. Tá mala na sebe pomerne jednoduché svetlé šaty a na tvári jej nechýbal široký úsmev. 

Kelsey Grammer s manželkou
Zobraziť galériu (2)
Kelsey Grammer s manželkou  (Zdroj: profimedia.sk)

Niet pochýb, že Kayte a Kelsey sa doma rozhodne nenudia. A v sympatickej letuške herec očividne našiel ženu svojho života. Svoje "áno" si povedali v roku 2011 a pre umelca to bola už štvrtá svadba.

V roku 2012 sa im narodila dcéra Faith. Blondínka čakala dvojičky, avšak v prvých mesiacoch tehotenstva o druhé dieťatko prišli. V roku 2014 sa im narodil syn Kelsey, o ďalšie dva roky neskôr syn Auden. Predstaviteľ seriálového Frasiera má ešte 4 deti z predošlých vzťahov. 

Viac o téme: Kelsey GrammerEmmy AwardsFrasier
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu