Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Česká herečka sa VYKAŠĽALA na natáčanie: Produkcia ju nevedela zohnať… Okamžitý VYHADZOV!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Česká herečka Pavla Tomicová (61) na seba v posledných rokoch pútala pozornosť rapídnym úbytkom váhy - zhodila 35 kíl a zmenila sa na nepoznanie. Dôvodom bolo zrejme aj trápenie, po 19 rokoch sa totiž rozviedla s manželom. Ktovie akou krízou si prechádza aktuálne. Úplne sa totiž vykašľala na natáčanie seriálu. Produkcia ju zháňala márne!

Informáciu priniesol český portál eXtra.cz. Podľa toho sa herečka, ktorá v primáckom seriáli ZOO stvárňuje postavu veterinárky Anežky Krásnej, nedostavila na natáčanie. Svoju neprítomnosť pritom nenahlásila a keď sa jej snažila produkcia dovolať, nepodarilo sa jej to - úplne sa odmlčala. Tvorcom tak spôsobila veľké problémy. 

Pavla Tomicová v seriáli ZOO
Zobraziť galériu (2)
Pavla Tomicová v seriáli ZOO  (Zdroj: FTV Prima)

„Tusím, že to bolo vo štvrtok, kedy mala natáčať, ale vôbec sa neobjavila na pľaci. Produkcia sa ju snažila zohnať, ale márne. Už predtým sa niekedy stalo, že nemohla, ale väčšinou dala vedieť dopredu. Teraz vôbec,“ prezradil dôveryhodný zdroj. A televíziu to poriadne vytočilo, rozhodli sa preto urobiť rázny krok. 

„Pavla Tomicová sa už v seriáli vôbec neobjaví. Musia sa kvôli nej narýchlo prepisovať scenáre, meniť natáčacie plány, je okolo toho tu docela zmätok,“ dodal zdroj. Herečka svoj koniec v seriáli potvrdila, no čo bolo dôvodom jej náhleho odchodu, už nekonkretizovala. 

Viac o téme: Pavla Tomicová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu