Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Evík zo Slunce, seno po dlhom čase v spoločnosti: Má pred 70-kou, ale stále vyzerá SUPER!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Filmové studio Barrandov)

PRAHA - Milovníci umenia si v týchto dňoch pripomenuli výročie založenia štúdia Ypsilon retrospektívnou výstavou. Pozvanie do spoločnosti pri tejto príležitosti prijala po dlhom čase aj herečka Jaroslava Kretschmerová (68), ktorú diváci poznajú ako legendárneho Evíka zo Slunce, seno... Aktuálne má už 2 roky pred 70-kou, ale aha, stále vyzerá super!

Hoci Jaroslava Kretschmerová má na svojom konte obrovské množstvo filmov a seriálov, Česi a Slováci ju už navždy budú mať zafixovanú ako Evíka, sekretárku predsedu poľnohospodárskeho družstva z trilógie Slunce, seno... Aktuálne sa herečka po dlhom čase opäť objavila v spoločnosti. 

Evík zo Slunce, seno
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Filmové studio Barrandov)

Štúdio Ypsilon, v ktorom hrala v inscenáciach ako Nadsamec, Amerika, Othello či Žart, totiž oslavovalo 60. výročie. A pri tejto práležitosti sa konala aj tlačová konferencia k retrospektívnej výstave, na ktorej nemohla chýbať ani spomínaná Kretschmerová.

Hoci naposledy sa v spoločnosti objavila pred dvomi rokmi a čoskoro oslávi 70-ku, veľmi sa rokmi nemení. Stále je verná svojím prirodzeným kučerám, verná je aj červenej farbe vlasov, ktorá je pre ňu už príznačná, aj červené dioptrické okuliare. Veď pozrite, vyzerá stále super!

Evík zo Slunce, seno
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Slunce senoJaroslava Kretschmerová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu