Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Absolventi v novom seriáli bojujú o lukratívny flek v banke: Zvíťazí poctivosť alebo intrigy?

Lena Dunham natočila pre HBO nový dramatický seriál Sektor Zobraziť galériu (3)
Lena Dunham natočila pre HBO nový dramatický seriál Sektor (Zdroj: HBO)

HBO prináša osemdielny seriál Sektor (Industry), za ktorým stoja debutujúci tvorcovia Mickey Down a Konrad Kay. Premiéru bude mať 10. novembra na HBO a HBO GO. Rozpráva príbeh skupiny mladých absolventov súperiacich o obmedzený počet stálych pracovných pozícií v najvýznamnejšej medzinárodnej investičnej banke v Londýne.

V seriáli sa predstavia Myha’la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, David Jonsson a Nabhaan Rizwan ako “Absolventi” a Conor MacNeill, Freya Mavor, Will Tudor a Ken Leung ako “Management”. Sektor poskytuje detailný pohľad do temného sveta financií pohľadom Harper Stern (Myha’la Herrold), talentovanej mladej ženy z New Yorku. Zároveň divák sleduje skupinu mladých absolventov hnanú ambíciami, mladosťou, milostnými vzťahmi a drogami.

Lena Dunham natočila pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HBO)

Nový seriál Sektor okrem toho skúma otázky pohlavia, rasy, sociálnej triedy a výsady prestížneho zamestnania. Je fascinujúce sledovať, ako sa mladý človek snaží prežiť, zachovať si svoju hrdosť a identitu v tak vyhrotenom prostredí.

Lena Dunham natočila pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HBO)

Tým je práve obchodná sekcia Pierpoint & Co, kde je meritokracia sľubovaná, avšak skutočnou vládkyňou je hierarchia. Seriál Sektor napísali a zároveň aj produkovali: Mickey Downe a Konrad Kay; producenti: Jane Tranter, Lachlan MacKinnon, Ryan Rasmussen, David P. Davis a Ben Irving pre BBC; dalšími producentmi sú: Ed Lilly a Lee Thomas.

The Rock zverejnil FOTO z detstva: Vlasatý chlapček s krivými zubami... Výbuch smiechu Kevina Harta

Producent za HBO/BBC - Bad Wolf. Scenár: Konrad Kay, Mickey Down, Sam H. Freeman a Kate Verghese. Réžia: Lena Dunham, Ed Lilly, Tinge Krishnan, Mary Nighy.

Viac o téme: HBOSeriálLena DunhamSektor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu