Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

KONIEC HRY: Ďalšie DRZÉ porušenie pravidiel… Minha DEFINITÍVNE VYRAZILI z Farmy!

Neudržal sa! Zobraziť galériu (5)
Neudržal sa! (Zdroj: TV Markíza)

BRATILAVA - Len včera sme na Telkáči informovali o tom, že 20-ročnému drzáňovi z Farmy hrozí definitívny vyhadzov pre opakované porušenie pravidiel. Reč je o Minhovi, ktorý aj napriek svojmu vyčíňaniu dostal to, čo si ostatní súťažiaci podobnej situácii vždy len zbožne priali. A síce druhú šancu. Alica celú vec poňala ako hru na poslušného farmára a darovala mu tri "životy"...

To v praxi znamená, že pri každom ďalšom porušení pravidiel Minh jeden "život stratil". V prípade, že príde o všetky tri,mu pohrozila tým, že ho definitívne vylúčia z hry. Aj napriek tomu že 20-ročný Vietnamec z jej postupu dostal histerický záchvať, kričal a išiel sa baliť, napokon na jej návrh pristúpil. 

Lenže prešlo len pár minút a Minh si už odmietol obliecť sluhovský mundúr, navliecť ho na neho musela Muffy. Rovnako tak si potom sadol s farmármi za spoločný stôl, čo má ako sluha zakázané. No a obed, ktorý majú variť sluhovia, za neho pripravoval farmár týždňa Tamáš, keďže Minh si chcel ľahnúť a tvrdil, že nevládze pracovať. 

KONIEC HRY: Ďalšie DRZÉ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Minh teda svoje životy stratil v priebehu pár hodín a hoci mu ubudli len dva, pravidlá porušil omnoho viackrát. I keď ho väčšina farmárov presviedčala, aby sa "uvedomil", pravidlá neporušoval a zostal v hre, on sa na to jednoducho vykašľal.  Po ďalšom Alicinom zásahu to už nevydržal. 

„Minh, minul si dva životy. Máš posledný život," oznámila mu, po čom si Miňo zvliekol sluhovské oblečenie a oznámil, že končí. „Super. Páči, idem. Alicka - domov," povedal počas toho, ako odložil mundúr. Alica ho ale opäť upoornila a dala mu ďalšiu šancu. „Varujem ťa. Obleč si sluhovský mundúr. Máš tri minúty," vystríhala ho, k čomu sa ozvala vytočená Giuliana. 

KONIEC HRY: Ďalšie DRZÉ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tej sa nepáčilo, že hoci sa Minh sám sabotuje, neustále porušuje pravidlá a sám vyhlasuje, že ide domov, všetci mu opakovane dávajú ďalšie a ďalšie šance. „Ešte tri minúty dostal. Ja by som čakala, že človek dostane 20 sekúnd, nie tri minúty. Aby ho tu ľudia teraz tri minúty presviedčali, že nech si to dá na seba... Človek tu nevie dodržať jedno pravidlo a ešte ho tu budete presviedčať jak 5 ročné decko," hromžila a mala pravdu. Presviedčanie totiž naozaj nasledovalo. 

„Ja som myslela, že to na nás zasa hrá do poslednej chvíle a dá si ho... Že nech je dráma," krútila hlavou Dagmar, ktorej Minhov odchod vôbec nevyhovuje, keďže sa obávala toho, že by sa ako posledná vypadnutá mohla vrátiť Saška. Lenže Minhove rozhodnutie už bolo definitívne, hoci ho najprv alibisticky obhajoval tým, že Giulianna ho tam nechce. 

KONIEC HRY: Ďalšie DRZÉ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pri posledných desiatich sekundách ale zmenil rétoriku. „Nedávam to tu a musím už ísť, lebo fakt, nevládzem už hrať takúto hru," povedal rezignovane. A Alica si konečne stála za slovom.  „Minh, zbal sa," vyhlásila, po čom prišla rozlúčka v podobe posledných zmierlivých slov slov a sĺz.

Stále ale platí, čo hovoriila Alica. Ak to Minh nezvládne, odnesú si to aj ostatní farmári. Uvidíme teda, čo bude nasledovať. 

KONIEC HRY: Ďalšie DRZÉ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: FarmaMinh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu