Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Český moderátor po Survivor: NENÁVIDÍM ich.. ODKÁŽTE im to!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Aktuálna séria šou Survivor je omnoho viac dramatická, než tá predchádzajúca. Dôkazom sú aj otvorené vyjadrenia súťažiacich, ktorí už z hry vypadli. No a teraz sa k nim pridal jeden ďalší z "celebritného" tábora.

Sen o rozprávkovej výhre sa aktuálne rozplynul Vaškovi Matějovskému - českému moderátorovi, ktorý patril do tímu Hrdinov a rozhodol sa, že pre zranenie zo súťaže odstúpi. Po príchode domov z Dominikánskej republiky ho vyspovedal štáb televízie Nova, no a v ich rozhovore, ktorý uverejnil web markiza.sk., sa Vašek vyjadril, ako vníma to, že sa v šou neudržal. 

„Nevadí. Vyjde to inde a inokedy. Zatiaľ to beriem ako prehru, ale nedá sa nič robiť," povedal český moderátor s tým, že na ostrove strávil 16 alebo 17 dní, no presne to definovať nevedel. Spolu s ostatnými súťažiacimi si vraj do stromu robili značky, aby vedeli, koľko dní od začiatku hry už ubehlo. 

Český moderátor po Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako to už býva, najväčším problémom bolo jedlo. „O jedle sa nám dokonca snívalo. Naozaj sme mali všetci sny o jedle... Hlad bol a stále a je... A stále som hladný. Zjem dve pizze a stále som hladný," prezradil Vašek, ktorý potom poslal odkaz svojim spoluhráčom. 

„Myslím si, že som si ich znepriatelil. Nenávidím ich a už ich nikdy nechcem vidieť. Ani jedného z tých ľudí. Vôbec nikoho," šokoval svojim spontánnym vyjadrením, no hneď potom dal najavo, že drsnými slovami iba žartuje a ľudí, s ktorými na ostrove prebýval, má úprimne rád. 

Český moderátor po Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A nikto sa nebude čudovať, že na opustenom ostrove ho s ostatnými súťažiacimi spojili aj sny o dobrom jedle. „My sme celý čas plánovali, keď sme nebojovali o jedlo.. Že sa budeme stretávať. U už sme plnánovali, že čo budeme jesť, kde budeme jest a že to budeme jesť všetci spolu," dodal Vašek, ktorý v rozhovore priznal, že s tým, že vypadol, ešte stále nie je úplne stotožnený. 

Český moderátor po Survivor:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu