Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Juraško rozčuľuje divákov Telerána: Účes ako HRÍBIK... Roman, rob s tým niečo!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram Teleráno )

BRATISLAVA - Roman Juraško je špičkový televízny moderátor, ktorý sa na obrazovkách objavuje už dlhé roky, no a takisto je neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho Telerána. Na divákov nepôsobí len príjemným vystupovaním a charizmou, ale aj tým, že je skrátka "štramák". Teda, vždy bol. Akurát, že teraz...

Roman sa zrejme rozhodol bojkotovať svojho barbera. Diváci boli doteraz vždy zvyknutí na to, že moderátor bol elegantne vystrihaný. Aktuálne si ale nechal narásť dlhšie vlasy, no a na fanúšikov markizáckeho Telerána to akosi nezapôsobilo. Pod rôznymi príspevkami ho posielajú ku kaderníčke. 

Juraško rozčuľuje divákov Telerána:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Teleráno )

Jeho terajší účes totiž pôsobí ako jeden populárny strih spred desiatok rokov, ktorý sme kedysi kvôli jeho tvaru volali "hríbik". A niektorých divákov to vyslovene rozčuľuje. „Preboha, nech si Roman urobí niečo s tými vlasmi, je to katastrofa," odkázala mu na Instagrame pani Tanja, pričom podobne ladené odkazy sa začali celkom hromadiť. 

Na druhej strane, Romanov účes je jeho osobná vec a na koci dňa je dôležité len to, či sa páči sám sebe... A, samozrejme, jeho milovanej Diane. 

Juraško rozčuľuje divákov Telerána:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Teleráno )

Viac o téme: Roman Juraško
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu