Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Fanúšikovia televíznej Nevesty v ŠOKU: Bojuje o Tomáša ale... Zarába si na stránke pre DOSPELÝCH!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Šou Ruža pre nevestu si získala srdcia mnohých divákov, no a sledovanosť nepriniesla len televízii, ale aj samotným súťažiacim dámam. Tie sú teraz pod drobnohľadom verejnosti a keďže nakrúcanie je už ukončené a dievčatá sú doma, fanúšikovia majú možnosť nahliadnuť do ich súkromia. A jedna z televíznych neviest aktuálne poriadne šokovala svojim priznaním!

Krásna Petrana je jednou z horúcich favoritiek celej šou a ako jediná si z rande s Tomášom odniesla aj poriadne vášnivý bozk, ktorý ona sama iniciovala. No a teraz je jasné, že mladá plavovláska nie je žiadna hanblivka. Aktuálne sa totiž priznala, že pôsobí na Only Fans - stránke, ktorá je známa pikantným obsahom pre dospelých.

Modrooká súťažiaca má na sociálnej sieti Instagram vyše 19-tisíc sledovateľov, ktorých teraz prekvapila, keď sa ich snažila presmerovať práve na svoj profil na Only Fans, kde si užívatelia platia za "exkluzívny" obsah, ktorý často znamená odvážnejšie fotografia a videá, než tie, ktoré sa dajú zverejniť na iných platformách. 

Fanúšikovia televíznej Nevesty v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

To, že to bol pre ľudí šok, prekvapilo aj ju samú. „Only Fans mám asi viac než rok, takže to nie je nejaká novinka. Neviem, prečo ste z toho takí shook. Lebo dobre dlho OF už mám a dávam to sem na insta. Neskrývam to! Som rada za svoj OF. Môžem tam dávať fotky, ktoré by som sem pridávať nemohla, ale aj tak ich chcem vytvoriť,” prehlásila Petrana. Nuž, ktovie, čo si o tejto jej aktivite myslí samotný ženích Tomáš Tarr. 

Fanúšikovia televíznej Nevesty v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu