Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Český herec (75) spadol POD prichádzajúcu ELEKTRIČKU: Následky vidno aj po 4 mesiacoch!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: profimedia)

PRAHA - Začiatkom decembra minulého roka obletela českými a slovenskými médiami desivá správa. Známy český herec Jiří Štěpnička (75) totiž cestou do divadla spadol z ostrovčeka rovno pod prichádzajúcu električku. Rozbil si obočie a celú tvár mal fialovú. Uplynuli odvtedy už 4 mesiace... No následky vidno dodnes!

Český herec Jiří Štěpnička bol práve na ceste do Národného divadla, keď nešťastne spadol z ostrovčeka rovno pod prichádzajúcu električku. Mal však obrovské šťastie v nešťastí. Hoci ho museli odviesť na chirurgiu kvôli rozbitému obočiu, okrem toho sa mu nič vážnejšie nestalo. Len tvár mal celú fialovú. No aj napriek tomu odohral premiéru. 

Český herec (75) spadol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: České národní divadlo/Martin Špelda)

„Len som požiadal, aby vysvetlili divákom, prečo tak hrozne vyzerám. Aby ma pred nimi ospravedlnili,“ prezrail vtedy Štěpnička. Odvtedy uplynuli už celé 4 mesiace a hoci sa obočie už zahojilo, následky na tvári vidno, prekvapivo, dodnes. Výrazne fialové modriny totiž nezmizli, len odvtedy trochu vybledli. Dokonca nejdú ani zamaskovať.

V týchto dňoch sa herec objavil v relácii 13. komnata Alexandry Myškovej a napriek mejkapu mu modriny presvitali. „Beriem lieky na riedenie krvi, asi aj kvôli nim mám tie fľaky,“ myslí si Štěpnička. Fialová tvár je však to najmenej, čo by herca trápilo. V osudný moment ho totiž električka mohla pokojne aj zraziť. „Šili ma a ošetrovali 5 hodín,“ prezradil po 4 mesiacoch denníku Aha. 

Český herec (75) spadol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televize)

Český herec (75) spadol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televize)

Viac o téme: Jiří Štěpnička
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu