Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ďalšia rana pre fanúšikov telenoviel: Zomrel herec zo známych seriálov... Prehral dlhoročný boj!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Telemundo Network)

ACAPULCO - Fanúšikov telenoviel dnes zasiahla ďalšia smutná správa. Včera vo veku 81 rokov zomrel herec Andrés García, ktorého slovenskí diváci poznajú zo seriálov Právo na lásku či Túžba tela. V druhom menovanom si zahral po boku Maria Cimarra, ktorý aktuálne hviezdi v markizáckom Let's Dance.

Andrés García zomrel v utorok 4. apríla 2023 v mexickom Acapulcu. Na Slovensku bol známy predovšetkým z telenoviel Právno na lásku či Túžba tela, v ktorej si zahral po boku Maria Cimarra. Stvárnil postavu Petra Josého Donosa, do ktorej sa sa Mariova úloha prevtelila. 

Ďalšia rana pre fanúšikov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV2 Csoport)

Hviezda telenoviel v posledných rokoch svojho života bojovala s cirhózou pečene, kvôli ktorej bol v opatere svojej manželky Margarity Portillo. Boj nad zákernou diagnózou sa mu však vyhrať nepodarilo a napokon práve tomuto zdravotnému problému podľahol. 

Andrés García bol pôvodom z Dominikánskej republiky, narodil sa 24. mája 1941 v Santo Domingu. Bol štyrikrát ženatý a mal tri deti - Andrésa Garcíu Juniora, Andreu Garcíu a Leonarda Garcíu. 

Česť jeho pamiatke!

 

 

Viac o téme: Andrés García
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu