Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Marcela vraj môže za ROZCHOD Petrany a Tomáša: Televízna nevesta PREHOVORILA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulo už niekoľko dní, odkedy vyšlo najavo, že Bratislavčanka Petrana sa síce stala víťazkou šou Ruža pre nevestu, no vzťah s Tomášom jej po skončení nakrúcania vydržal len niekoľko mesiacov. Krátko potom, čo informáciu o rozpadu svojho vzťahu obaja potvrdili, prišlo k premiére seriálu Vedma, kde sa okrem Petrany objavilo niekoľko účastníčok romantickej šou. Nechýbala tam ani Marcela Dolniaková, ktorá prezradila, že je s Tomášom stále v kontakte a plánujú spoločné stretnutie...

„S Tomášom som v kontakte. Ale som s ním, samozrejme, v kontakte kamarátskom. Ale plánujem si s ním dať kávičku, keď príde na Slovensko. Takže uvidíme...,"prezradila Marcela pre web markiza.sk.. Keď sa jej redaktor spýtal, ako to má s citmi k Tomášovi a či má stále záujem, Marcela odpoveďou prekvapila. „Tak, samozrejme, po šou je už nejaká doba, takže o citoch sa hovoriť nedá. Ale stále ho mám rada ako človeka. Takže asi to iba," vysvetlila potetovaná sexica. 

Aj napriek týmto jej vyjadreniam sa ale internetom začalo šíriť, že medzi Tomášom a ňou stále existuje nejaká tá vzájomná náklonnosť a iskra a aj to, že nie sú v kontakte len na kamarátskej báze. Do uší sa jej dokonca dostalo i to, že môže za Tomášov rozchod s Petranou. Tmavovlasá nevesta však všetky tieto klebety absolútne popiera. 

Marcela vraj môže za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„A teraz moje vyjadrenie. Neverte všetkému, čo sa píše. Do vzťahu s Petranou som sa Tomášovi nestarala a boli sme v minimálnom kontakte. Tak, ako bol skoro s každou účastníčkou, keďže sme, logicky, pracovali na jednom projekte. Do ich vzťahu nevidíte ani vy, ani ja, tak si, prosím, odpustite dohady, čo ako bolo," vyjadrila sa Marcela na sociálnej sieti Instagram. 

Rovnako tam komentovala aj špekulácie o tom, či nejakého muža má alebo nemá. „Keď raz budem mať s niekým vzťah alebo sa budem s niekým stretávať, dozviete sa to z mojich úst a na mojom Instagrame" dodala na záver Marcela

Marcela vraj môže za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tomáš TarrMarcela Dolniaková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu