Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Martina Zábranská urazila svoju kolegyňu: Dominiku Kavaschová ostala ako obarená!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Už vo vo štvrtok 6. júla o 20.30 h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu štvrtej série cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku, v ktorej pätica cestovateľov v šou S úsmevom po Slovensku na sever krajiny. Novou členkou teamu sa stala herečka Martina Zábranská, ktorá do šou priniesla svieži vietor. Aha, ako "naložila" Dominike Kavaschovej!

Už vo štvrtok večer zavíta pätica cestovateľov v šou S úsmevom po Slovensku na sever Slovenska. Herečka Dominika Kavaschová, moderátor a zabávač Juraj „Šoko“ Tabaček, spevák Marián Čekovský a nová členka tímu - herečka a moderátorka Martina Zábranská pod vedením kapitána Borisa Valábika preskúmajú zákutia Liptova.

Martina Zábranská urazila svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: rtvs)

Obe dámy si počas objavovania krás Slovenska doprajú oddych v aquaparku, kde sa Maca svojej kolegyne spýta naozaj nemiestnu otázku. Tá ostane ako obarená. Pozrite si v ukážke, čo zaskočilo Dominiku Kavaschovú a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných momentov už vo štvrtok večer o 20.30 h na Jednotke v relácii S úsmevom po Slovensku!

Viac o téme: Dominika KavaschováS úsmevom po SlovenskuMartina Zábranská
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu