Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Drsný zážitok Patrika Hermana: Prežil NOČNÚ MORU moderátorov... PREBOHA, TOTO NIE!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už dnes večer o 21.35 h uvidíte na Jednotke premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer. Pozvanie Petra Marcina prijali investigatívny novinár a televízny moderátor Patrika Herman, ktorý v súčasnosti moderuje reláciu Občan za dverami. Ten svojmu kolegovi odpovedal na mnohé zaujímavé otázky, no a pri jednej z nich vyšlo najavo, že počas svojej moderátorskej kariéry zažil obrovský "prúser", ktorý by dokázal zvládnuť len málokto!

Patrik Herman v šou Neskoro večer porozprával aj o svojich moderátorských začiatkoch, keď sa mu ešte počas stredoškolského štúdia podarilo získať post moderátora Miss stredných škôl okresu Trnava. Priebeh akcie bol však veľmi dramatický, a tak sa mladý Patrik musel vynájsť a situáciu zachrániť. Nehovoríme však o žiadnom neškodnom "brpte" či menšom kikse. 

Drsný zážitok Patrika Hermana:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

Moderátor sa totiž musel vysporiadať so situáciou, ktorá by pre akúkoľvek veľkú súťaž krásy znamenala obrovský škandál. A hovorilo by sa o ňom minimálne týždeň. Čo sa udialo, sa dozviete v našom videu nižšie a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných príhod už v dnes večer o 21.35 h na Jednotke v relácii Neskoro večer!

Preboha, TOTO sa naozaj mohlo stať?!

Drsný zážitok Patrika Hermana: Prežil NOČNÚ MORU moderátorov... PREBOHA, TOTO NIE! (Zdroj: RTVS)

 

 

Viac o téme: Patrik HermanNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu