Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto nikto nečakal: Markizácky pár sa poponáhľal... ŽIADOSŤ O RUKU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Aktuálne sa na obrazovkách televízie Markíza vysiela tretia séria seriálu Dunaj, k vašim službám. A nadšení diváci sa zhodujú, že je tou najlepšou. Priniesla totiž niekoľko naozaj nečakaných zápletiek a dejová linka je čoraz dramatickejšia a šokujúcejšia. No a teraz prišlo k ďalšiemu nečakanému zvratu!

Predchádzajúca séria skončila tým, že sa Peter oženil s Johankou. Urobil tak preto, aby Kláru dostal z väzenia. Johanka je totiž smrteľne chorá, zostáva jej už len málo času a jej otec, ktorý zastáva významnú pozíciu, chcel, aby v živote stihla prežiť aspoň šťastie v láske. Nuž ale, všetkým je nad slnko jasné, že Peter stále miluje Kláru. 

Toto nikto nečakal: Markizácky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tá sa ale dala dokopy s právnikom Kamilom, ktorý jej počas pobytu vo väzení na Petrov popud pomáhal. Medzi dvojicou to začalo iskriť a je zrejmé, že fešný aristokrať sa do predavačky z Dunaja naozaj zamiloval. Teraz sa však dozvedel, že Petrova manželka čoskoro zomrie. Dostal strach, že po jej smrti by sa Peter mohol o Kláru znova začať snažiť, a tak sa rozhodol pre nečakaný krok. 

Toto nikto nečakal: Markizácky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Do obchodného domu prišiel v sprievode hudobníka a pred zrakmi všetkých prítomných Kláru požiadal o ruku. Pozrite sa, ako reagovala! 

Viac o téme: KláraKamilDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu