Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Český herec 9 mesiacov po desivej NEHODE: Spadol pod prichádzajúcu električku... Následky VIDNO DODNES!

Jiří Štěpnička Zobraziť galériu (2)
Jiří Štěpnička (Zdroj: profimedia)

PRAHA - Stáli pri ňom všetci anjeli strážni! Herec Jiří Štěpnička (76) mal koncom minulého roka mimoriadne desivú nehodu. Išiel práve na premiéru inscenácie Hordubala do Národného divadla, keď nešťastne spadol pod prichádzajúcu električku. Od osudného momentu uplynulo už 9 mesiacov, no následky vidno dodnes!

„Chýbalo málo a bolo by po mne,“ toto povedal Jiří Štěpnička tesne po nehode českému Blesku. Herec mal práve namierené na premiéru inscenácie Hordubala, keď z ostrovčeka pred českým Národným divadlom spadol rovno pod prichádzajúcu električku. Vodič, našťastie, ubrzdil. „Mal som plné ruky, preto si to odniesla hlavne tvár,“ prezradil pre Blesk.cz s odstupom času. 

A hoci od osudného momentu uplynulo už 9 mesiacov, následky vidno na Štěpničkovej tvári dodnes. Veľké modriny sa dodnes úplne nevstrebali. „Je to dôsledok toho, že beriem lieky na riedenie krvi. Krvné podliatiny sa zle vstrebávajú. Ale jazva po šití nad obočím už tak vidieť nie je,“ vyzdvihol pozitívum. Pozrite, ako herec aktuálne vyzerá!

Český herec 9 mesiacov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jiří Štěpnička
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu