Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rebecca nie je Looserka: Beckham, nepretvaruj sa, aj na tango treba dvoch!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Instagram R. L.)

Rebecca Loosová (46) obvinila Davida Beckhama (48), že dal natočiť príbeh podľa seba a naznačil v ňom, že ona bola tá zlá. Bývalý futbalista totiž v dokumente Netflixu prehovoril o svojej účasti na údajnom romániku veľmi nejasne.

Ako uvádza britský denník MailOnline, bývalá holandská modelka tvrdí, že futbalový profesionál a jeho manželka Victoria v dokumente "Beckham" zavádzali verejnosť. Dodáva, že „na tango treba dvoch“. Loosová to vyhlásila prvýkrát pred 20 rokmi pre dnes už neexistujúce noviny News of the World. David niekoľkokrát vyhlásil, že jeho puto s Victoriou bolo stvorené v nebi a túto aféru vždy popieral s tým, že tvrdenia Rebeccy sú „smiešne“. Teraz sa však vody škandálu opäť rozvírili. Slávny pár totiž v dokumente prehovoril o tom, že po údajnej afére musel zvládnuť „najťažšie obdobie“ spoločného života.

Rebecca nie je Looserka:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram V. B.)

Počas celej série Netflix hovorila bývalá členka Spice Girls o bolesti, ktorú jej spôsobili fámy o afére. Tvrdila, že mala pocit, že už „nemajú jeden druhého“. Medzitým David priznal, že stále nevie, ako sa rodina dostala cez tú krízu. Cítil sa vtedy, akoby sa „topili“. Jeden z jeho madridských spoluhráčov v dokumente viackrát zdôraznil, že muž športovec potrebuje adrenalín. Údajná aféra s holandskou glamour modelkou sa dostala na verjenosť v roku 2004. Loosová, ktorá je teraz učiteľkou jogy a s rodinou žije v Nórsku, v pondelok v relácii Good Morning Britain povedala, že ju veľmi prekvapil Beckhamov „výber slov“ v celej sérii. Rebecca tvrdí, že futbalový profesionál potrebuje „prevziať zodpovednosť“ za ich údajný vzťah.

Rebecca nie je Looserka:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram R. L.)

V rannej šou Rebecca uviedla: „Bola by som radšej, keby som o tom nemusela znova hovoriť. Nechala som tú vec za sebou a posunula som sa v živote oveľa ďalej. Aj keď sa zjavil tento dokument, usilovala som sa ignorovať ho a žiť ďalej svoj život, ale naozaj ma znepokojilo, aký uhol pohľadu v ňom použili a ako David zahral svoj príbeh, aké je to zavádzajúce a ako vďaka nemu vyzerám ako zlý človek. Samozrejme, že som tiež vinná, ale na tango vždy treba dvoch a ja som to nikdy nepoprela. On povedal, že moje tvrdenia sú smiešne – ale smiešne je to nepopierať.“  Beckhamovci odmietli ešte pred Rebecciným interview čokoľvek komentovať. Rebecca povedala, že nedostala žiadne varovanie o spomenutí údajnej aféry v dokumente Netflix, ale priznala, že je to v poriadku, pretože „sama tiež nevydala varovanie, keď s tou aférou vyšla na verejnosť“.

Victoria Beckham, David Beckham
Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham, David Beckham  (Zdroj: SITA)

Beckham vždy tvrdil, že je šťastne ženatý a s manželkou má štyri deti. V dokumente, kde sa pár zdal ako stále zamilovaný, však priznal, že nevie, ako sa jeho rodina dostala cez krízu v roku 2003. Dodal, že vedeli, že musia „bojovať za svoju rodinu“. V poslednej epizóde uvažovala Victoria (49) o tom problémovom roku: „Bolo to tak, že sme vtedy boli proti sebe, ak mám byť úplne úprimná. Až po Madrid to bolo niekedy ako my proti všetkým ostatným, ale boli sme spolu, boli sme spojení, mali sme jeden druhého. No keď sme boli v Španielsku, nezdalo sa mi, že by sme mali jeden druhého. A to je smutné. Ani vám neviem povedať, aké to bolo ťažké. A ako ma to ovplyvnilo.“ Holandská modelka uvádza, že sa stala terčom hroznej kampane online trollovania. „Zobudila som sa na všetky tie strašné správy na Instagrame a na tento hrozný trolling a čítala som o tom v novinách. Nikdy som niečo podobné nezažila, pretože pred dvadsiatimi rokmi sme nemali nijaké sociálne médiá,“ povedala.

Rebecca nie je Looserka:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB R. L.)

Niekoľko mesiacov po tom, ako sa David presťahoval do Španielska, sa Rebecca, vtedy 26-ročná, stala jeho manažérkou klientskych služieb. David mal na ňu slabosť a ona jeho sympatie opätovala. Povedala, že sa ju pokúsil chytiť za ruku, keď išli cez španielsku metropolu. To bol len začiatok. Vec sa však dostala tak ďaleko, že si z nej Beckham so spoluhráčmi robil posmech. O niekoľko mesiacov neskôr teda Rebecca ich storku zverejnila. Beckham to vtedy rozhodne poprel: „Počas posledných mesiacov som si zvykol čítať čoraz viac absurdných príbehov o mojom súkromnom živote. To, čo sa objavilo dnes ráno, je len ďalší príklad. Jednoduchá pravda je, že som veľmi šťastne ženatý. Mám skvelú manželku a dve výnimočné deti. Žiadna tretia strana nemôže urobiť nič, aby tieto skutočnosti zmenila.“ 

Rebecca nie je Looserka:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D. B.)

V seriáli Beckham nepriznal žiadnu vinu. Povedal len, že články v médiách boli „strašné“ a spôsobili, "že sa deň čo deň cítil zle“. V tom čase žil v Španielsku a hral za Real Madrid, zatiaľ čo Victoria bola vo Veľkej Británii a starala sa o ich dve staršie deti. V rozhovore pre Mail on Sunday len pár dní po uvedení seriálu Rebecca povedala: „Všetko je to o tom, aký bol on „chudák“. Potrebuje však prevziať zodpovednosť. Samozrejme, môže si hovoriť, čo chce, a chápem, že si musí zachovať tvár, ale vykresľuje sa ako obeť a zo mňa robí klamárku, akoby som si to celé vymyslela. Nepriamo naznačuje, že ja som ten, kto spôsobil, že Victoria trpí." „Myslím si, že jedna vec je nechať si súkromný život pre seba," hovorí Rebecca. "Ďalšia vec je zavádzať verejnosť. Priveľa ľudí na to zabudlo. Priveľa ľudí toto všetko kamsi zahodilo, celú túto záležitosť, ten škandál. A on to znovu vytiahol takým spôsobom, ktorý ovplyvňuje moju reputáciu.“ MailOnline kontaktoval manželov Beckhamovcov, zatiaľ však neodpovedali.

 

 

Viac o téme: David BeckhamRebecca LoosAféra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu