Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

ŠOKUJÚCE SLOVÁ Puškárovej: Problémy pretrvávajú... Sťahujem sa z obrazu!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová (Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Táto správa zarmúti mnohých! Zlatica Puškárová patrí medzi stálice Markízy a už roky sa prihovára divákom v Televíznych novinách. V poslednom čase ju však sužujú zdravotné problémy, kvôli ktorým bola nútená dať si od milovanej práce prestávku. Včera sa konečne na obraz vrátila... Pár hodín na to však zverejnila prekvapivú správu.

Keď sa vo štvrtok večer na obrazovkách Markízy objavila Zlatica Puškárová, mnohých to potešilo. Ostrieľaná blondínka je totiž už roky s Televíznymi novinami spätá. Keď ju kolega Peter Varinský po zhruba troch mesiacoch absencie privítal v štúdiu, poznamenala: „Ďakujem ti veľmi pekne, prežila som tu posledných 24 rokov asi..." 

A hoci sa zrejme všetci tešili, že to Zlatica po problémoch s pľúcami dobre udýchala, teraz úprimne priznala, aká je realita. „Moji milí, ďakujem vám za množstvo krásnych podporných správ, veľmi si vážim vašu priazeň. Chcem byť ale voči verejnosti úprimná. Po respiračných problémoch mi pretrvávajú problémy s pľúcami, rýchlo sa zadýcham a mávam záchvat kašľa,” napísala v úvode svojho príspevku moderátorka. Hoci sa cítila oveľa lepšie a do práce sa tešila, prostredie štúdia a intenzívna profesionálna práca s hlasom je pre ňu podľa jej vlastných slov stále komplikované. 

„Na istý čas sa preto sťahujem z obrazu a pokračujem v liečbe. Chcem sa poďakovať Markíze za mimoriadnu ústretovosť a podporu, ktorú mi v tom období preukazuje. Rozhodne v spravodajstve zostávam a podľa vývoja zdravotného stavu budeme spolu hľadať formu spolupráce,” pokračovala. „Život prináša rôzne situácie. Ja som ale večný optimista a túto životnú etapu beriem aj s istou vďakou, že to nie je vážna život ohrozujúca diagnóza,” uzavrela. 

 

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu