Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hviezda Dunaja je TEHOTNÁ: FOTO Unikli zábery... Bonzol to jej kolega!

Zobraziť galériu (18)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Piata séria seriálu Dunaj, k vašim službám, je už v plnom prúde. Zopár epizód dozadu sa do dejovej línie konečne vrátil aj Peter Kučera (Marek Rozkoš), ktorý mal byť mŕtvy. Všetci si mysleli, bohatý mladík zahynul, keď sa pridal k britskému letectvu, aby sa zapojil do boja proti Hitlerovi...

Scéna, kde sa Peter Kučera vrátil na obraz, patrí medzi tie najlepšie, aké fanúšikovia Dunaja videli. Moment, kedy otvoril dvere kostola, kde práve prebiehal jeho "pohreb" bol nesmierne emotívny a väčšina divákov neudržala slzy. Medzi tým sa stihol dostať do väzby, kam ho poslal jeho strýko Anton Holubec (Filip Tůma).

Hviezda Dunaja je TEHOTNÁ:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: TV Markíza)

Šťastie sa však obrátilo na jeho stranu a zatiaľ to vyzerá tak, že spoločne s jeho milovanou Klárou (Kristína Svarinská) prežívajú pomerne idylické obdobie. Nuž a zdá sa, že láska týchto dvoch zaľúbencov dostane úplne iné rozmery. A to doslova! 

Peter Pecha - herec, ktorý si zahral kňaza Michala, totiž zverejnil veľký "spoiler". Umelec sa podelil o zábery zo zákulisia nakrúcania a... Z videa, ktoré "zavesil" na sociálnu sieť Instagram, je zrejmé, že seriálová Klára čaká bábätko. Kristína Svarinská je na pľaci "tehotná" a spod zelených šiat jej vykúka oblé bruško. Je teda absolútne zrejmé, že manželia Kučerovci sa budú už onedlho tešiť zo spoločného bábätka a... Keďže v seriáli nie je núdza o dramatické zápletky, zostáva len veriť, že všetko dobre dopadne! 

Hviezda Dunaja je TEHOTNÁ:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Kristína SvarinskáDunaj k vašim službámMarek Rozkoš
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu