Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Markíza oznámila veľkú novinu: Pokračovanie obľúbeného seriálu... Začne už ONEDLHO!

Khloé Kardashian Zobraziť galériu (4)
Khloé Kardashian (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - A je to tu! Písal sa rok 2022, keď sa na obrazovkách televízie Markíza začal vysielať seriál Výnimočná Nikol. Tvorcovia po jeho skončení sľubovali druhú sériu, no napokon dali prednosť iným projektom. A teraz konečne oznámili, kedy to znova začne!

Uplynulý dala Markíza avízo, že po takmer dvoch rokoch "čakačky" sa seriál Výnimočná Nikol dočká svojho ďalšieho pokračovania. Na obrazovkách medzi tým stihli reprízovať prvú sériu. V tom čase boli všetci diváci nadšení, keďže si mysleli, že ide o novinku. Napokon sa ale ukázalo, že po pôvodnej sérii bude nasledovať ďalšia. 

Markíza oznámila veľkú novinu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A aktuálne už vieme, kedy sa jej dočkáme! „Horúce novinky. Výnimočná Nikol vyráža opäť do akcie a jej intelektové nadanie je ešte mimoriadnejšie. Úspešný komediálny kriminálny seriál so skvelou Táňou Pauhofovou v hlavnej úlohe bude na obrazovkách TV Markíza už od pondelka 22. apríla pokračovať ďalšími ôsmimi premiérovými epizódami," oznámila Markíza.

Z popisu budúcich epizód je zrejmé, že sa máme na čo tešiť. „Tentoraz bude Nikol čeliť nielen zločincom, ale aj policajným kolegom. Zároveň sa objavia nové skutočnosti týkajúce sa zmiznutia Nikolinho bývalého partnera," uzavrela v oficiálnej tlačovej správe televízia. 

Markíza oznámila veľkú novinu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

Viac o téme: Táňa PauhofováVýnimočná Nikol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu