Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Drsný ROZCHOD páru z markizáckych obrazoviek: Postupne vyťahujú špinu... Kvôli TOMUTO s ňou nie som!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - V čase kedy Ráchel Karnížová odcestovala na Survivor, obletela verejnosť správa, že je opäť single. So svojím partnerom Claudom, s ktorým sa dala dokopy v markizáckej šou Love Island sa rozišla ešte pred nástupom do projektu. Dvojica na seba teraz vyťahuje špinu... TOTO je vraj dôvod, prečo k rozchodu došlo!

Hoci rozchod dvojica oznámila ešte v januári, dozvuky môžu ich fanúšikovia sledovať doteraz. Ráchel totiž v čase verejného oznámenia bola v šou Survivor a nemala možnosť sledovať, čo jej ex verejne rozpráva. Po návrate sa preto pustila do predkladania svojej verzie. Podľa nej je Claude nevyspelý muž, ktorý má potrebu byť obklopený ženami, navyše je príživník, ktorý chce len zbierať lajky a nových sledujúcich. 

Drsný ROZCHOD páru z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

To, samozrejme, vytočilo spomínaného Clauda, ktorý sa rozhodol verejne odhaliť dôvod ich rozchodu. Jeho iniciátorom bol zjavne práve on. „Je to úplne jednoduché. Tie dôvody, prečo som s ňou nechcel byť, sú nasledujúce. Nechcel som mať vedľa seba niekoho, kto predáva svoje nahé fotky na internete, pre koho sú nočné kluby druhým domovom,“ prezradil súťažiaci z Love Islandu vo videu s názvom Najúprimnejší influencer?

„Nechcem som mať vedľa seba niekoho, kto nepozná pocit, aké to je mať aspoň jedno real priateľstvo a niekoho, kto ráno povie jednu vec a večer urobí pravý opak,“ dodal Claude. Zastal si ho aj kamarát zo šou, Oliver. „Claude pridal jedno story, ktoré za 24 hodín zmizlo. Zatiaľ čo Ráchel sa vyjadrila tu, tu a zase tu, tak kto si na tom chcel urobiť čísla?“ vyjadril sa s tým, že po ňom Ráchel vyletela a začala ho bozkávať ešte v čase, kedy tvorila pár s Claudom. 

Drsný ROZCHOD páru z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Love IslandRáchel KarnížováClaude Lhotecký
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu