Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Marcela z Ruže to chce skúsiť opäť: Zabojuje v TV o srdce ČESKÉHO ženícha?!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Marcela Dolniaková sa do povedomia verejnosti zapísala vďaka prvej sérii šou Ruža pre nevestu. Do finále to síce nedotiahla, no srdce vtedajšieho ženícha Tomáša Tarra si predsa len získala. Aj keď iba na pár mesiacov. Dvojica sa totiž vlani v septembri rozišla, no a teraz.... Tmavovláska je podľa všetkého pripravená na nový vzťah!

Marcele Ruža prirástla k srdcu natoľko, že si nenechala ujsť ani premiéru šiestej epizódy, ktorá sa konala v jednom z bratislavských kín. V rozhovore pre web markiza.sk prezradila aj to, ktorá z aktuálnych účinkujúcich sa podľa nej najviac hodí k ženíchovi Radkovi Urbanyakovi. „Najviac sa mi k Radkovi hodí asi tá Stanka a ešte aj Júlia. Záleží na Radkovi, čo si on myslí. To je podstatné," povedala otvorene. 

Marcela z Ruže to
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

A nemala problém prezradiť ani to, ktoré z dievčat jej tak úplne nesedí. „Nemám tam konkrétne také, že konkrétna baba je mi nesympatická, ale neprišla som na chuť správaniu Jennifer," vyjadrila sa Marcela, ktorá by si účasť v Ruži pokojne zopakovala. A možno k tomu aj naozaj príde! 

„Nooo, počula som teraz, že kamaráti v televízii Nova robia prvú Ružičku. Tak čakám stále na pozvanie," povedala tmavovláska s vtipom, no zároveň dodala, že by do toho skutočne išla. „Určite by som išla, určite. Za mňa úžasná skúsenosť a spomienky na celý život. Takže ak by ma chceli, neváham," dodala Dolniaková, ktorú tak môžno skutočne uvidíme aj v českej sérii tejto obľúbenej šou. A veru, na to, ako by sa jej darilo, by sa určite pozrel nejeden nadšený slovenský divák! 

Marcela z Ruže to
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tomáš TarrMarcela Dolniaková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu