Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Výstredná Češka Eva opäť na Jojke: Preboha, čo tam tá ženská stvárala?!

Svojrázna maniačka Eva. Zobraziť galériu (5)
Svojrázna maniačka Eva. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA- Diváci obľúbenej jojkárskej relácie Nákupné maniačky majú určite v pamäti svojráznu súťažiacu Evu Poláčkovú, ktorá pochádza od našich západných susedov. Tá vedela šokovať nielen módnymi kreáciami, ale aj poriadne výstredným správaním. V týchto dňoch sa hurikán Eva vracia na obrazovky opäť!

Tento týždeň sa v jojkárskej relácii Nákupné maniačky ponesie v zaujímavom duchu. Proti sebe sa totiž postavia súperky, ktoré už s touto súťažou majú svoju skúsenosť. Rozhodne najvýraznejšou postavičkou z pätice je svojská Češka Eva, ktorá bude nakupovať v utorok. 

Výstredná Češka Eva opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Avšak už v pondelok na seba strhne značnú pozornosť. Hneď v prvý deň nakrúcania urobila niečo, čím šokovala súperky a pravdepodobne vyrazí dych aj divákom. Súťažiace sa mali obliecť na tému Prezidentka. Evička pri tej príležitosti hovorila o tom, ako by zabezpečila mier. Jednou z ciest je podľa nej láska. Nuž, a demonštrovala to naozaj svojsky. „Priala by som si, aby láska zvíťazila na celom svete. Aby sa všetci mali radi, milovali sa a rozmnožovali sa od národu do národu až na veky – ako hovoril praotec Čech, keď pokľakol a bozkával českú zem. Ale na Slovensku to platí tiež,“ povedala blondínka držiac sa za ruky so súperkami.

Potom sa postavila, zarecitoval monológ a kľakla si na zem a bozkávala podlahu v štúdiu. Jej súperky v danom momente ani nevedeli ako reagovať. „Eva je torpédo, Eva je ako vystrelená z dela. Nebude to asi úplne moja povaha,“ povedala Natália. „Že pobozkala zem? Ja som sa vôbec nečudovala. Ona je schopná všetkého, len aby bola stredobodom pozornosti,“ zhodnotila súperku jej menovkyňa Evka.

Nuž, čaká nás zaujímavý týždeň. Sledujte reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!

Výstredná Češka Eva opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Výstredná Češka Eva opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Nákupné maniačkyEva Poláčková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu