Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Porotca z Nákupných maniačok kedysi a dnes: Pozrite, ako sa zmenil za 11 rokov!

Marián Hornyák a Ema Fajnor sú porotcami v šou Nákupné maniačky. Zobraziť galériu (6)
Marián Hornyák a Ema Fajnor sú porotcami v šou Nákupné maniačky. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Obľúbená relácia Televízie Joj - Nákupné maniačky sa prvýkrát objavila na obraze pred jedenástimi rokmi. Jej neodmysliteľnou súčasťou od úplného začiatku je aj porotca Marián Hornyák. Pamätáte si, ako vtedy vyzeral?

Súťažnou témou tohto týždňa v šou Nákupné maniačky je vyskladať si narodeninový outfit. Túto tému dostali súťažiace pri príležitosti toho, že samotná relácia oslávi 15. apríla 11 rokov od začiatku vysielania. V ten deň bude zároveň odvysielaná aj okrúhla 700. epizóda.

Relácia štartovala najskôr na obrazovkách menšej stanice WAU. Po čase dostala priestor na hlavnej stanici TV Joj a dlhé roky bola jej neodmysliteľnou súčasťou. Po niekoľkoročnej pauze sa v jesennej sezóne 2023 vrátila v zmodernizovanej a vynovenej podobe a znovu si získala množstvo fanúšičiek.

Porotca z Nákupných maniačok
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Neodmysliteľnou súčasťou relácie je porotca Maryán Hornyak. „Ja som už súčasť inventáru Nákupných maniačok. Čakám, kedy mi vytetujú nejaké inventarizačné číslo na čelo,” poznamenal s úsmevom odborník. To, že som stále porotcom, je asi aj vďaka mojej schopnosti aj tisícikrát povedať niečo aktuálne k tomu istému,” dodal. 

Popri Mariánovi sa vystriedali aj ďalší stylisti. A to Maroš Kočišík, Lukáš Kimlička, Michal Sabo, Zuzana Kanisová, či Mirka Dobiš. 

Porotca z Nákupných maniačok
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Porotca z Nákupných maniačok
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

A čo poprial Marián Hornyák diváčkam pri príležitosti narodenín? „Všetko najlepšie! Nech vedia byť inšpiráciou, pobaviť, vysvetliť, posmeliť a ukázať, že aj obliekanie vie robiť svet krajším," odkázal.

Porotca z Nákupných maniačok
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Nákupné maniačkyMarián Hornyák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu