Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prekvapenie na obrazovkách Jojky: Mieria tam NOVÉ TVÁRE!

Televízia Joj Zobraziť galériu (5)
Televízia Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci sa môžu tešiť na menšie zmeny! Jojkárska relácia Nákupné maniačky má svoju fanúšikovskú základňu, pre ktorú si tvorcovia najnovšie pripravili zaujímavé prekvapenie. Do relácie totiž pribudnú nové tváre.

Pozícia porotcov ostáva nezmenená a naďalej nimi zostávajú Ema Fajnor a Marián Hornyak. Posily však pribudli medzi vizážistkami.

Perfektný mejkap a dobrý účes boli vždy neodmysliteľnou súčasťou relácie a takmer každá maniačka sa teší na moment, keď ju vezme do parády odborníčka. O vizáž jednotlivých súťažiacich sa dlhodobo starajú skúsené vizážistky. Vo vynovenej sérii to bola najprv Lucia Lucid Sládečková, ktorú po jej odchode do Thajska vystriedala Júlia Švehlová. Rodáčka zo Stupavy, ktorá sa živí ako kozmetička a vizážistka, sa kráse žien venuje už viac ako 20 rokov a do jej portfólia patrí aj permanentný mejkap či školenia pre ženy.

Lucia Lucid Sládečková
Zobraziť galériu (5)
Lucia Lucid Sládečková  (Zdroj: TV Joj)

Júlia Švehlová
Zobraziť galériu (5)
Júlia Švehlová  (Zdroj: TV Joj)

Ako sme sa zo zákulisia relácie dozvedeli, teraz došlo k menším zmenám. „V nových častiach Nákupných maniačok pribudnú do tímu dve vizážistky – Linda Gunišová a Monika Ulrichová. Obe majú dlhoročné skúsenosti, svoj štýl práce a „rukopis“, ktoré veríme, že prinesú našim diváčkam ďalšiu inšpiráciu i nové informácie,” povedala nám k tomu PR manažérka relácie Lenka Filipová. 

Posilou v líčení súťažiacich bude Linda Gunišová, ktorú si verní diváci Maniačok môžu pamätať z predošlých sérií. „V Maniačkach som sa už sem-tam objavila a vždy ma to veľmi bavilo. Najmä pocit tej premeny. Keď žena, ktorá sa nezvykne líčiť, alebo mám pocit, že sa líči v štýle, ktorý jej veľmi nejde, tak ja ju nalíčim vlastnými očami a tá premena ma nesmierne baví. Je to pre mňa veľmi príjemná robota, sme tam super kolektív a vždy sa do práce veľmi teším,“ povedala k tomu Linda.

 Linda Gunišová
Zobraziť galériu (5)
Linda Gunišová  (Zdroj: TV Joj)

Druhou maskérkou bude Monika Ulrichová, ktorá sa už v relácii objavila napríklad v špeciálnom mužskom týždni. Obe vizážistky sú v oblasti úpravy zovňajšku ostrieľané z mnohých televíznych projektov, fotení či reklám. Pre Maniačky tak budú veľkým prínosom.

Monika Ulrichová
Zobraziť galériu (5)
Monika Ulrichová  (Zdroj: TV Joj)

Sledujte obľúbenú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu