Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Toto sa ešte v Maniačkách nestalo: Lelu prekvapil jej manžel Karlos... Potešila by sa každá žena!

Lela a Karlos Vémolovci Zobraziť galériu (6)
Lela a Karlos Vémolovci (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Keď sa diváci dozvedeli, že do relácie Nákupné maniačky mieri celebritná súťažiaca - Lela Vémola, mnohí boli veľmi zvedaví na to, aký outfit vyskladá a ako sa bude prezentovať. Jej manžel Karlos sa počas nakrúcania postaral o moment, aký tu ešte nebol. Pozrite!

V Nákupných maniačkach bude ako posledná skladať svoj outfit na tému Preppy Modern modelka a influencerka Lela, ktorá je manželkou zápasníka MMA Karlosa Vémolu. Nuž, a práve on sa postaral o poriadne prekvapenie, ktoré blondínka počas nakrúcania relácie zažila.

Keď sa na nakrúcaní Nákupných maniačok objavila modelka Lela Vémola, súperky spozorneli. Blondínka je totiž známa nielen zo sociálnych sietí, ale aj z médií, keďže je manželkou zápasníka MMA - Karlosa Vémolu. Dievčatá sa vyjadrili, že nevedeli, čo od nej majú čakať, no čakalo ich veľmi príjemné prekvapenie. Lela na nich veľmi dobre zapôsobila a urobila skvelý dojem, keďže bola milá, prívetivá a prajná. Opätovne sa tak potvrdilo, že názor si na človeka treba urobiť až vtedy, keď ho spoznáme.

Toto sa ešte v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Svoj nákupný deň mala známa blondínka v piatok. No skôr, než sa vybrala brázdiť obchody so svojím kamarátom, stylistom a fotografom Petrom, zažila niečo nečakané. Jej nákupný poradca k nej pristúpil s obrovskou kyticou ruží a poriadne ju prekvapil. „Leluš, ja mám pre teba od Karlosa takýto darček, keďže máš meniny v Čechách. A tu máš ešte niečo špeciálne, tak si to môžeš pozrieť,“ povedal Lele kamarát a okrem kytice jej dal do rúk obálku s odkazom od manžela. V ňom stálo: „Všetko najlepšie k sviatku, zvládni to dnes. Karlos.“

Modelka bola z tohto prekvapenia pochopiteľne dojatá. Prinesie jej to šťastie a vyskladá najlepší outfit? Alebo zvíťazí niekto iný? To sa dozviete v relácii Nákupné maniačky už dnes o 15:50 na JOJke!

Toto sa ešte v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Toto sa ešte v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Nákupné maniačkyLela Vémola
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu