Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Výstredného Richarda z Maniačok zbavili UMELINY: Takto vyzerá jeho prirodzená tvár!

Richard púta pozornosť výstredným vzhľadom. Zobraziť galériu (4)
Richard púta pozornosť výstredným vzhľadom.

BRATISLAVA - Dlhokánske farebné nechty, obrovské umelé mihalnice, výrazný mejkap a kúsky zo ženského šatníka. To sú poznávacie znamenia Košičana Richarda, ktorý je súčasťou aktuálnej zostavy v jojkárskej šou Nákupné maniačky. Ten pred kamerami ukázal aj svoju prirodzenú tvár. Pozrite sa na tú zmenu!

Súťažiaci Richard sa v obľúbenej jojkárskej relácii Nákupné maniačky už od pondelka prezentuje nielen netradičnými outfitmi, ale aj výrazným mejkapom a hustými umelými mihalnicami. V dnešnej časti sa ale ukáže divákom úplne odlíčený a veru je to zaujímavý pohľad. 

Výstredného Richarda z Maniačok
Zobraziť galériu (4)

Výstredného Richarda z Maniačok
Zobraziť galériu (4)

Ako tretí sa tento týždeň v Nákupných maniačkach vyberie do obchodov vizážista Richard. Aj on sa musel popasovať s témou Emily in Paris a obliecť sa za dve hodiny a s rozpočtom 400 eur tak, aby ohúril súperky i porotu. Ako sa mu to podarí, uvidia diváci už v dnešnej časti. 

Taktiež nastane veľká zmena v Richardovom mejkape. Od pondelka sme ho totiž mali možnosť vidieť len s hrubou vrstvou líčidiel a s hustými umelými mihalnicami. Keď ho však zobrala do parády jojkárska vizážistka Júlia Švehlová, musela ho najskôr odličiť. A veru, je to poriadna zmena. 

Sledujte šou Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!

Výstredného Richarda z Maniačok
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu