Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Pamätné rozchody ikonických párov: FOTO Bola to veľká láska, no skončila sa krachom

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: SITA/AP)

Boli spolu roky a na začiatku to bola obrovská láska. Sociálne siete zahlcovali zamilovanými príspevkami a médiá o nich písali ako o ikonických pároch. Zdalo, že spolu vydržia navždy... Potom prišiel šok, po rokoch sa vzťah stálic medzi hollywoodskymi pármi rozpadol. Niektorí to zvládli ako priatelia a niektorí si prešli doslova peklom.

Angelina Jolie a Brad Pitt

Foto: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Tento príbeh je nám všetkým veľmi dobre známy. Spoznali sa počas natáčania filmu Pán a Pani Smithovci, zamilovali sa a čoskoro vytvorili jeden z ikonických párov Hollywoodu. Aj keď bol Brad Pitt v tom čase ešte ženatý s Jennifer Aniston, láske zabrániť nedokázal. Pitt si adoptoval deti Jolie a po čase sa im narodila dcéra Shiloh a neskôr dvojičky Vivien a Knox. Po deviatich rokoch vzťahu sa vzali. Bohužiaľ, idylka nevydržala dlho. Prišiel šok. V roku 2016 podala Angelia Jolie žiadosť o rozvod, ktorý bol naozaj búrlivý. Angelina tvrdila, že Pitt veľa pil a bol agresívny aj na deti. Pitt toľutuje, svoju chybu priznal, no deti vraj nikdy nebil. V apríli tohto roku ich súd rozviedol.

Chris Pratt a Anna Faris

Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Chris Pratt sa v poslednom čase preslávil úlohou v marvelovke Strážcovia galaxie. Po jeho boku sa dlhé roky objavovala komediálna herečka Anna Faris. Stretli sa počas natáčania snímky Noc je ešte mladá v roku 2007, kde si Anna zahrala jeho filmovú lásku. Ich vzťah prerástol aj do reálneho života. O dva roky neskôr sa vzali na krásnom Bali. V roku 2012 sa im narodil syn Jake. Ich vzťah sa však nečakane skončil vauguste 2017. Rozchod oznámili na sociálnej sieti. Nasledujúci rok sa rozviedli. Pár mesiacov po rozvode sa potvrdilo, že Pratt randí s dcérou ArnoldaSchwarzeneggera Katherine, ktorú si tento rok v júni vzal.

Jenna Dewan a Channing Tatum

Jedným z najväčších prekvapení minulého rokabol rozchod Channinga Tatuma a Jenny Dewan. Stretli sa v roku 2006 počas natáčania filmu Step up, kde tancovali. Jenna je okrem občasného herectva hlavne tanečnica. Tatum je herec, no jeho kariére predchádzali skúsenosti striptéra, o ktorých bol natočený aj filmMagic Mike. Vzali sa o tri roky neskôr v Malibu. Majú spolu päťročnú dcérku Everly, ktorá sa narodila v Londýne.

Foto: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Obaja však veľa pracovali a boli naozaj vyťažení. Po deväťročnom manželstve ukončili svoj vzťah v apríli tohto rokus tým, že sú v priateľskom vzťahu a chcú byť dobrými rodičmi pre svoju dcéru. Jenna Dewan je v súčasnosti opäť tehotná. Druhé dieťa so svojím terajším partnerom Stevom Kazeem. Obaja sú z toho nesmierne nadšení. O ich vzťahu sa prvýkrát hovorilo v októbri minulého roka s tým, že spolu chodia niekoľko mesiacov. V apríli 2018 pritom Dewan oznámila, že sa s Tatumom rozišli.


Mohlo by vás zaujímať:Sexi bývalá Channinga Tatuma je tehotná! Veľké priznanie: Na toto sme čakali celý život


Johnny Depp a Vanessa Paradis

Johnny Depp a Vanessa Paradis patrili k „párovým stáliciam“ dlhé roky. Napriek tomu ani ich vzťah nakoniec nevydržal. S Vanessou sa dal dokopy po rozchode s modelkou Kate Moss. Spoznali sa počas nakrúcania Deviatej brány v roku 1998. Majú spolu dve deti. Svoj rozchod oznámili v roku 2012. Už rok predtým sa však počas natáčania Rumových denníkov zoznámil s herečkou Amber Heard. Mladú herečku si vzal v roku 2015, o rok na to sa rozviedli.

Foto: SITA/AP/Amy Sancetta
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Amy Sancetta  (Zdroj: SITA/AP/Amy Sancetta)

A veru, bolo to divoké. Heard tvrdila, že Depp bol agresívny a dokonca ju zbil. Uverejnila aj fotky modriny na jej tvári. Depp neskôr takisto tvrdil, že ho fyzicky napadla.Právne potýčky majú dodnes. Paradis však tvrdí, že by si niečo také po štrnástich rokoch s hercom všimla a mladej herečke neverí. Zdá sa, že Paradis je aj dlhých sedem rokov od rozvodu na strane exmanžela.

Jennifer Aniston a Justin Theroux

Foto: SITA/AP/Vince Bucci/Invision
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Vince Bucci/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Vince Bucci/Invision)

Po zdrvujúcom rozvode s veľkou láskou Bradom Pittom trvalo Jennifer Aniston naozaj dlho, kým si niekoho našla. Médiá neustále rozoberali boj medzi ňou a Angelinou Jolie, fakt, že je stále sama, a dokonca sa v médiách objavila informácia, že sa v dobrom stretáva so svojím exmanželom. Nakoniec si po rokoch našla svojho vytúženého princa na bielom koni. V máji 2011 sa zoznámila s hercom, režisérom a scenáristom Justinom Therouxom. O rok na to si kúpili dom a zasnúbili sa. O tri roky sa konala svadba. Bohužiaľ, aj táto romanca sa skončila. Vo februári 2018 oznámili svoj rozchod. Podľa oficiálneho vyhlásenia sa síce rozišli, no naďalej sa rešpektujú a milujú.

Gwyneth Paltrow a Chris Martin

Foto: SITA/AP/Colin Young-Wolff /Invision
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Colin Young-Wolff /Invision  (Zdroj: SITA/AP/Colin Young-Wolff /Invision)

Gwyneth Paltrow chodila hneď s dvoma aktérmi z nášho článku. V rokoch 1994 až 1997 chodila s Bradom Pittom, s ktorým bola aj zasnúbená. Svadba sa však nekonala, Paltrow sa necítila byť v dvadsiatich štyroch rokoch pripravená na manželstvo. Po Bradovi Pittovi prišiel Ben Affleck, s ktorým bola tiež tri roky. Osudovou láskou sa však stal spevák kapely Coldplay Chris Martin.

Stretla ho v októbri 2002 v zákulisí len tri týždne potom, čo jej zomrel otec. O rok začiatkom decembra sa vzali. Majú spolu dve deti. Paltrow sa po narodení detí rozhodla, že si dá vo svojej kariére pauzu. Okrem toho trpela aj popôrodnou depresiou po narodení druhého dieťaťa. Po takmer jedenástich rokoch však oznámila, že sa rozchádzajú. O rok na to požiadala o rozvod, ktorý nadobudol platnosť v júli 2014.

Melanie Griffith a Antonio Banderas

Melanie Griffith má za sebou pozoruhodnú sériu svadieb a rozvodov.Vydávala sauž ako 19-ročná v Las Vegas. Jej prvým manželom sa stalDonJohnson, s ktorým začala chodiť ako 14-ročná, on mal vtedy 22. Ich manželstvo popolroku skončilo. V roku 1981sa stala manželkouStevena Bauera, s ktorým má syna Alexandra. Lenže aj tento vzťah dopadol po piatichrokochrozvodom. Herečka mala problémy s alkoholom, z ktorých ju dostal jej bývalý Don Johson.

Foto: SITA/AP/Jonathan Hayward
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Jonathan Hayward  (Zdroj: SITA/AP/Jonathan Hayward)

Toho si v roku 1989 opäť vzala a narodila sa im dcéra Dakota Johnson. O šesť rokov neskôr sa však znova rozviedli. Nakrátko sa k nemu vrátila, ale opustila ho kvôli jej zatiaľ poslednej láske Antoniovi Banderasovi. Vzala si ho v roku 1996 a narodila sa im dcéra Stella. Zdalo sa, že Griffith zakotvila. Po takmer dvadsiatich rokoch prišiel šok. Pár sa rozviedol, dôvodom bola klasická formulka - neprekonateľné rozdiely. Griffith však uviedla, že sa rozišli ako priatelia a Banderas dodal, že ju bude navždy milovať.

Ben Affleck aJennifer Garner

Ben Affleck začal chodiť s Jennifer Garner krátko po rozchode s Jennifer Lopez. Poznali sa už od roku 2001, odvtedy boli priateľmi. O dva roky neskôr sa stretli počas natáčania filmu Daredevil. Vzali sa v roku 2005 počas súkromného obradu, na ktorom boli len dvaja hostia. Po desiatich rokoch manželstva prišiel šok. Pár oznámil odlúčenie a o dva roky boli oficiálne rozvedení. Aj naďalej však ostávajú v priateľskom kontakte najmä kvôli ich trom deťom.

Foto: SITA/AP/Evan Agostini/Invision
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Evan Agostini/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

O deti sa starajú spoločne a Affleck podnikol právne kroky, výsledkom ktorých bol nariadený odstup paparazzi fotografov od ich detí a rozostrenie ich tvárí. Napriek tomu, že sa rozišli, Jennifer neváha svojmu bývalému pomôcť. V auguste 2018 ho totiž viezla na liečenie závislosti od alkoholu, ktoré podstupoval v tom čase tretíkrát. Exmanželku odfotili, ako prišla do jeho domu. Neskôr odišla so znepokojeným výrazom v tvári. Vrátila sa s neznámou ženou a spolu s Affleckom odišli v aute do liečebného strediska v Malibu.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Zrejme najnovším a najprekvapivejším rozchodom je jednoznačne rozpad vzťahu Miley Cyrus a Liama Hemswortha.Hemsworth sa s herečkou a speváčkou zoznámil počas natáčania filmu Posledná pieseň v roku 2009. O tri roky na to sa zasnúbili a o rok prišiel rozchod.Znovu sa dali dokopy v roku 2015 a zosobášili o tri roky v decembri. Mnohí si mysleli, že im to vydrží no austrálsky herec požiadal po siedmich mesiacoch manželstva o rozvod.

Foto: SITA/AP/Charles Sykes/Invision
Zobraziť galériu (11)
Foto: SITA/AP/Charles Sykes/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Charles Sykes/Invision)

Svoj rozchod oznámili 10. augusta. Ako dôvod ich rozchodu uviedol neprekonateľné rozdiely. Dvojica nemá deti, no vo vyhlásení vtedy uviedli, že zostanú „oddanými rodičmi“všetkých spoločných zvierat. Cyrus však po rozchode prekvapila nielen piesňou, ale aj vzťahom s blogerkou Kaitlynn Carter, s ktorou vydržala mesiac. V októbri herečka priznala, že je vo vášnivom vzťahu s Codym Simpson, s ktorým sa pozná dlhé roky. Ani Hemsworth príliš neotáľal.Paparazzi ho nafgotili v metre v newyorskej časti SoHo. Spoločnosť mu robila 22-ročná austrálska herečka a modelka Maddison Brown.

Viac o téme: Brad PittJohnny DeppAngelina JolieChris Pratt
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu