Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

DRSNÝ VYHADZOV pre slávneho Supermana: Oznámili návrat a teraz... Nahradia ho mladším!

Henry Cavill ako Superman Zobraziť galériu (3)
Henry Cavill ako Superman (Zdroj: DC)

LOS ANGELES - Fanúšikovia majú hlavu v smútku! Herec Henry Cavill (39) totiž priaznivcom na sociálnych sieťach oznámil, že ho už v kostýme legendárneho Supermana neuvidíme. V októbri bolo pri tom medializované, že sa počin Man of Steel dočká pokračovania v hlavnej úlohe práve so spomínaným hercom. Dnes už je všetko inak!

Nedávno sme vás na Telkáči informovali o zemetrasení spoločnosti DC Films. Na rozhodnutie nových šéfov - Jamesa Gunna a Petra Safran doplatila napríklad Gal Galdot, lebo pokračovanie Wondr Woman bolo zrušené. VIAC SA DOZVIETE TU!

So smutnými správami najnovšie prišiel aj jej kolega Henry Cavill, ktorý si získal srdcia fanúšikov ako Superman. Charizmatický herec, ktorý túto úlohu stvárnil v roku 2013, 2016 a 2017 totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámil, že už si zrejme plášť tohto superhrdinu neoblečie. A pri tom nie je tomu tak dávno, čo bolo avizované pokračovanie počinu Man of Steel. 

Henry Cavill
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Podľa najnovších informácií sa kompetentní ale rozhodli pre film, ktorý sa bude viac zameriavať na skoršie roky života Clarka Kenta a jeho prácu v novinách Daily Planet. Úlohu teda dostane mladší herec. 

„Nie je to jednoduché, ale taký je život. Výmena stráží je niečo, čo sa stáva. Rešpektujem to,” uviedol vo svojom vyjadrení Henry a novým šéfom poprial veľa šťastia. „Všetkým, čo ste v priebehu rokov stáli po mojom boku, chcem povedať, že môžeme trošku smútiť... Ale potom treba mať na pamäti, že Superman tu stále je. Všetko, čo on predstavuje, stále existuje a pre všetkým je nám naďalej príkladom. Môj čas nosiť jeho plášť už uplynul. Bola to zábavná jazda,” odkázal fanúšikom. 

James Gunn a Peter Safran na margo tohto rozhodnutia uviedli, že ich stretnutie s Cavillom bolo príjemné a produktívne. „Sme jeho veľkí fanúšikovia a spoločne sme diskutovali o možnostiach, ako v budúcnosti rozvinúť našu spoluprácu.” uviedli. 

DRSNÝ VYHADZOV pre slávneho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Henry Cavill
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu