Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Herečka z markizáckeho seriálu sa bude vydávať: Zásnuby v Londýne!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pochválila sa krásnou novinkou! Barbora Bezáková sa do povedomia divákov vryla účinkovaním v obľúbenom markizáckom seriáli Druhá šanca, kde stvárnila sympatickú lekárku Lujzu. V spomínanom počine sa dokonca predviedla vo svadobných šatách. Ako ale najnovšie kráska prezradila, podobná veľká udalosť ju už čaká aj v reálnom živote.

Herečka Barbora Bezáková žije v susednej Českej republike, kde chodila do školy a našla si tam aj životného partnera Františka. Ten sa tiež venuje herectvu a nedávno sa svoju lásku rozhodol požiadať o ruku. 

O detailoch zásnub herečka prehovorila v rozhovore pre markizácky web„Celé sa to stalo v Londýne, takže budeme mať na toto mesto také pekné spomienky,” uviedla tmavovláska, ktorá si vždy myslela, že ak ten moment raz príde, tak bude v pohode. „Musím priznať, že som sa celá rozklepala. Bol to iný pocit, než to, čo som si predstavovala, že budem cítiť. Bolo to prekvapujúce,” povedala k tomu. 

Osudnú otázku vyslovil František počas dňa, keď boli spolu v Greenwich Parku, na mieste, ktorým prechádza nultý poludník. „Snažil sa to urobiť tak nenápadne. Tým, že sme obaja herci, tak nechcel, aby sme mali divákov,” dodala Barbora, ktorá sa na sociálnej sieti Instagram pochválila vydarenými fotkami. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Barbora Bezáková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu