Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Televízia ta3 robila konkurz na moderátora: Dotrepal sa tam aj MAESTRO PÁTROVIČ!

Jozef Pátrovič Zobraziť galériu (2)
Jozef Pátrovič (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Tam by ho čakal málokto! Už čoskoro sa na obrazovky Televízie Joj vráti obľúbená šou Česko Slovensko má Talent a fanúšikovia s nadšením tipujú, či legendárny Jozef Pátrovič príde opäť predviesť svoj spevácky "talent", a to, ako ho ľudia milujú. V uplynulých dňoch však zavítal do inej slovenskej televízie a postaral sa tam o značný rozruch.

Meno Jozef Pátrovič je na Slovensku (a pre mnohých aj v Českej republike) dobre známe. Bývalý šofér autobusu a amatérsky spevák sa totiž pravidelne zúčastňuje na kastingoch do šou Česko Slovensko má Talent. Vďaka svojskému prístupu si ho diváci obľúbili a rodák z Prievidze sa teší značnej popularite. 

Jozef Pátrovič
Zobraziť galériu (2)
Jozef Pátrovič  (Zdroj: TV Joj)

Skalní fanúšikovia maestra však veľmi dobre vedia, že spev nie je jeho jediným koníčkom. Pátrovič je totiž vášnivým ochrancom životného prostredia a bojovníkom proti azbestu. Práve túto problematiku prišiel v sobotu riešiť do spravodajskej televízie ta3, kde sa konal konkurz na moderátorov. On sám o túto pozíciu nemá záujem, ale otvorene priznáva, že je ich veľkým fanúšikom a správy sleduje hádam non-stop. 

Ako dôchodca v rozhovore pre ta3 uviedol, myslel si, že televízia má deň otvorených dverí, preto tam zavítal. „Myslel som si, že nájdem niekoho, kto by mi pomohol založiť pápežskú organizáciu, ktorú majú Taliani aj Poliaci. To by sme chceli založiť v ta3, ak by sa to dalo. Aby mladí ľudia z celého Slovenska mohli chodiť sem a vyjadriť sa k životnému prostrediu,” uviedol s tým, že by rád našiel niekoho, kto by mu pomohol naštartovať novú reláciu. Čo poviete, uvítali by ste takéto niečo na televíznych obrazovkách?

Viac o téme: Jozef PatrovičKonkurz do TA3
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu