Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pamätáte si krásnu Šeherezádu? Dnes by ste ju NESPOZNALI... Je z nej KRÁTKOVLASÁ BLONDÍNA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV2)

BRATISLAVA - Telenovela Tisíc a jedna noc patrila k obrovským televíznym hitom, na Slovensku dokonca odštartovala šnúru tureckých seriálov, ktoré si diváci zamilovali a na popularite nestratili až dodnes. Hlavnou hviezdou Tisíc a jedna noc bola herečka Bergüzar Korel, ktorá stvárnila krásnu Šeherezádu. Aha, ako teraz vyzerá!

Talentovaná architektka Šeherezáda bola matkou päťročneho chlapca, ktorý bojoval s leukémiou a potreboval urgentnú pomoc spočivajúcu vo finančne veľmi náročnej operácii. Onur Aksal, majiteľ spoločnosti, kde Šeherezáda pracovala, bol ochotný požičať jej peniaze, mal však jednu podmienku - mali stráviť spoločnú noc. 

Pamätáte si krásnu Šeherezádu?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV2)

Pamätáte si krásnu Šeherezádu?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV2)

Príbeh lásky a nekonečné zápletky divákov uchvátili, no a zamilovali si aj samotných hercov, ktorí stvárnili hlavných hrdinov. Šeherezáda divákov dostala aj svojou krásou, dnes by ste ju však zrejme nespoznali. Teda, aspoň nie na prvý pohľad. Z krásnej  tmavovlásky, ktorá sa pýšila dlhou hrivou, je totiž blondínka. 

Herečka Bergüzar Korel na svojom Instagrame zverejnila fotografiu, kde sa pýši svetlými vlasmi a zostrihom tesne nad plecia. Aha, ako jej to pristane! 

Viac o téme: Bergüzar Korel
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu