Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Česká hviezda Tereza Pergnerová: Kedysi mala problémy s drogami a teraz... Aha, ako vyzerá!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Spomínate si ešte na českú moderátorku a herečku Terezu Pergnerovú? Do povedomia širšej verejnosti a Slovákov sa zapísala vďaka tomu, že moderovala niekdajší televízny hit - reality šou Vyvolení. Avšak, jej práca nie je jediné, čím sa preslávila. Otvorene sa hovorilo aj o jej niekdajších problémoch s drogami. No a teraz... Aha, ako sa zmenila!

Tereza Pergnerová kedysi patrila k najväčším hviezdam českej moderátorskej scény. Ponuky sa jej len tak sypali, no napokon jej do života prišiel démon, ktorý ovplyvnil akopracovnú, tak aj súkromnú sféru - drogy. Sympatickej blondínke sa ale podarilo závislosť poraziť a život si dala opäť do poriadku. 

„Kedykoľvek som si dala heroín, okamžitě som zaspala, prebudila sa o niekoľko hodín a bolo mi zle, tak som si pichla znovu. Takto to funguje. Nežijete, a to vás robí slobodným, pretože sa vás nič netýka. Žiadna problematika tohoto sveta, nemáte žiadnu dôležitosť, ste sám uprostred ničoho. To je sila heroínu," zaspomínala si v relácii 13. komnata na najtemnejšie obdobie svojho života, ktoré ju zmenilo ako po psychickej, tak aj po fyzickej stránke. 

Dnes už je ale, chvalabohu, všetko v poriadku. Tereza vyzerá skvele a opäť sa venuje moderovaniu. Pôvabná blondínka a mamička dvoch detí o rok oslávi 50-ku, no sekne jej to tak, že by ste jej tento vek netipli ani náhodou. Aha, aká je kočka! 

Česká hviezda Tereza Pergnerová:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia )

Česká hviezda Tereza Pergnerová:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia )

Viac o téme: VyvoleníTereza Pergnerová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu