Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Aktuálna FOTO ťuťmáka Alana z Dva a pol chlapa: Dnes vyzerá ÚPLNE INAK!

Jon Cryer stvárnil v seriáli Dva a pol chlapa ťuťmáka Alana. Zobraziť galériu (3)
Jon Cryer stvárnil v seriáli Dva a pol chlapa ťuťmáka Alana. (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Od čias nakrúcania seriálu Dva a pol chlapa už ubehli roky. Jeho neodmysliteľnou súčasťou nepochybne bol aj chiropraktik Alan, ktorý nechýbal v žiadnej časti. Túto postavu dokonale stvárnil herec menom Jon Cryer (58), ktorého by dnes zrejme mnohí fanúšikovia ani nespoznali.

Seriál Dva a pol chlapa sa teší veľkej diváckej priazni už roky. Obľúbený je aj medzi Slovákmi. Veď, aj v súčasnosti ho môžete sledovať na obrazovkách televízie Dajto. V reálnom živote však v živote hlavných protagonistov došlo k viacerým zmenám. 

Herečka Conchata Ferrell, ktorá stvárnila gazdinú Bertu, zomrela v októbri 2020. Rozkošný Jake má dnes nadváhu, nosí hustú bradu a dal sa na vieru, kvôli ktorej seriál úplne zavrhol a svoje pôsobenie v ňom ľutuje. 

Úplne inak, než sme z obrazoviek zvyknutí, vyzerá aj predstaviteľ Alana. Jon Cryer už v posledných sériách narúcania prichádzal o vlasy, ktoré mu v maskérni dorábali špeciálnymi trikmi. V realite má herec plešinu a tvár mu zdobí brada. 

Na verejnosti sa ukázal aj v uplynulých dňoch, keď vystúpil v rámci hollywoodskeho štrajku. No povedzte úprimne, spoznali by ste ho?!

Jon Cryer
Zobraziť galériu (3)
Jon Cryer  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jon CryerDva a pol chlapa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu