Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Herec z markizáckeho Dunaja riskuje život v divočine: Kanibali a... Ozbrojený prepad s mačetami!

Jan Révai Zobraziť galériu (3)
Jan Révai (Zdroj: TV Markíza)

PAPUA-NOVÁ GUINEA - Diváci obľúbeného markizáckeho seriálu Dunaj, k vašim službám aktuálne majú možnosť sledovať ako vstupuje do deja nová postava - Jakubov otec, ktorú stvárňuje uznávaný český herec Jan Révai (49). Ten sa momentálne nachádza na opačnej strane našej zemegule, kde chvíľkami poriadne hazarduje so svojím životom.

Jan Révai je novou hereckou posilou markizáckeho seriálu Dunaj, k vašim službám. Ako v rozhovore pre markiza.sk uviedol, nakrúcanie dobových seriálov má veľmi rád. „Človek zmení vzhľad, je to všetko také iné. Teším sa,” poznamenal na margo toho. 

Révai v počine stvárňuje Jakubovho (Matúš Kvietik) otca - Martina Lukáča, ktorý sa po smrti svojej manželky vrátil z Ameriky, aby sa staral o deti. Tie museli byť na istý čas v detskom domove. Vrátil sa bez peňazí, s veľkou jazvou na bruchu a jeho vzťah s najstarším synom je poriadne komplikovaný. 

Herec z markizáckeho Dunaja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nakrúcanie dobového seriálu je nepochybne zaujímavé, avšak Jan Révai je však zvyknutý aj na oveľa väčšiu divočinu. On a jeho kolegovia Pavel Liška a Hynek Bernard majú vlastný dokumentárny seriál s názvom Vandráci, ktorý vyrábajú pre TV Prima. 

V minulosti na motorkách prebrázdili strednú Ameriku, tentokrát sa rozhodli s kamerami preskúmať, ako sa žije v krajine s názvom Papua-Nová Guinea. Krátke úryvky a zaujímavosti zo svojich ciest zdieľajú aj na sociálnej sieti Instagram. Tam napríklad prezradili, že kvôli byrokracii uviazli na tajomnom ostrove, kde preukázateľne žijú aj kanibali a nemohli sa odtiaľ len tak dostať. Keď sa ocitli v džungli, tak si podľa vlastných slov siahli na dno svojich síl. 

Väčšinou sú ich stretnutia s domorodým obyvateľstvom veľmi príjemné, pekné a obohacujúce. Herci sa ich sami tiež rozhodli potešiť a deťom predvádzajú bábkové divadlo a rozdávajú napríklad sladkosti. 

Majú však za sebou aj skúsenosť, z ktorej priam tuhne krv v žilách. Keď sa presúvali do mesta Goroka zaútočil na nich gang maskovaných mužov, ktorí boli ozbrojený mačatami a pištoľou. „Ako to všetko prebehlo a čo sa im podarilo ukradnúť a nám zachrániť a či sa nám niečo z toho podarilo natočiť na gopro kamery, na to si budete musieť počkať,” uviedli okrem iného dobrodruhovia. Zároveň priateľov a fanúšikov uistili, že sú našťastie živí a zdraví.  

Viac o téme: Jan Révai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu