Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

České médiá ZÚRIA: Pobúril ich MANŽEL Pauhofovej... TOTO je dôvod!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (12)
Táňa Pauhofová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Počas sobotného večera sa u našich západných susedov odovzdávali prestížne ocenenia Český lev. Ide o odovzdávanie cien Českej filmovej a televíznej akadémie, slávnostný ceremoniál vyhlásenia cien sa tento rok uskutočnil v sobotu 9. marca 2024 v pražskom Rudolfíne. No a okrem mnohých iných známych tvárí bola súčasťou tohto veľkolepého večera aj herečka Táňa Pauhofová (40)...

Táňa Pauhofová je na Slovensku vnímaná ako jedna mimoriadne úspešná umelkyňa, ktorá patrí k absolútnej hereckej špičke. No a rovnaké renomé má aj u našich českých susedov, kde ju počas jej dlhoročnej kariéry obsadili do obrovského množstva projektov. Je teda zrejmé, že na odovzdávaní cien "Český lev" nemohla chýbať.

Krásna ryšavka prišla v spoločnosti svojho manžela Jonatána... A práve on je človekom, ktorý vzbudil obrovský rozruch. Teda, aspoň v susednom Česku. „Manžel Pauhofové podporuje teroristy? Skandální zneužití Českých lvů," hlása titulok Blesk.cz. Médiá z našej susednej krajiny si totižto všimli, že Jonatán mal na saku pripnutý odznak vo farbe ukrajinskej vlajky, o kúsok ďalej jeho zvršok zdobila vlajka vo farbách Palestíny.

České médiá ZÚRIA: Pobúril
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Profimedia)

Redakcia spomínaného portálu Pauhofovej manžela oslovila s otázkou, prečo sa rozhodol pre takúto "ozdobu". „Nechajte nás, neobťažujte nás," cituje Jonatána český Blesk, podľa ktorého túto odpoveď doslova "vyštekol" a svoju polovičku potom odviedol do priestoru, kam už médiá nemali prístup. Redakcia Blesku žiadala vyjadrenie aj od Českej televízie. 

„Chápem to správne, že Česká televízia to nebude riešiť, pretože to ide za Filmovú akadémiu, nepochybne usporiadateľom toho večera je akadémia a ja sa naozaj nedomnievam, že je namieste, aby Česká televízia z toho, že jeden z odovzdávajúcich nosil na obleku nejaké politické symboly, vyvodzovala nejaké závery,“ povedal Blesku riaditeľ ČT Souček.

Táňa Pauhofová
Zobraziť galériu (12)
Táňa Pauhofová  (Zdroj: TASR – Jaroslav Novák)

Viac o téme: Táňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu