Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Parádne TV TIPY na týždeň: Čakajú vás pútavé príbehy a špeciálny bonus pre nezadaných

(Zdroj: koláž Telkáč)

Prvý prázdninový týždeň sa začína skvelými filmovými lahôdkami. Vybrať si môžete zo zaujímavej ponuky, v ktorej sú príbehy z každej kategórie. Pre tých, ktorí hľadajú vysnívanú lásku je navyše pripravené prekvapenie v podobe jedinečných rád, ako ju získať.

PONDELOK 21:00 Dvojka -21 gramov

Jedného dňa sa vďaka ťažkej nehode ich osud náhle stretol a prepojil. Traja mierni, jemní ale vzájomne rozdielni ľudia sú konfrontovaní so sebou samými, so svojim JA - známym i neznámym. Je to príbeh o cene lásky, túžbe po pomste a prísľube vykúpenia. O skrytých zákutiach ľudskej duše. Ak ktokoľvek z nich dosiahne vnútornú spirituálnu vyrovnanosť, bude to mať veľkú cenu aj pre ostatných. Nikto z nich však už nebude ako pred tým. Všetci ostávajú poznačení skúsenosťou, ako udalosti môžu zmeniť náš život, aká môže byť pravda o láske, osude, túžbe.

UTOROK 20:15 Dajto -Vo štvorici po opici 3

Najskôr stratili ženícha v Las Vegas. Potom sa im podarilo to isté i s bratom nevesty. A tentokrát budú liečiť zlomené srdce po smrti najbližšieho. Šialenému Alanovi totiž zomrie otec a tak sa partička, ktorá takmer položila mesto hazardu na lopatky, vracia, aby mu vymyla mozog poriadnou dávkou alkoholu. Všetkosa samozrejme zvrhne a odštartuje ďalšiu plejádu humorných situácií.

Mohlo by vás zaujímať:Rozvody, depresie, trápenia: Úspešné české herečky prepadli alkoholu!

STREDA21:50 Joj Cinema -Londýn v plameňoch

Biely dom už dobyli a teraz si teroristi zoberú ešte väčšie sústo. Na pohreb britského premiéra sa zídu lídri celého západného sveta a vďaka bezpečnostným manévrom by Londýn v tej chvíli mal byť tým najbezpečnejším miestom na zemi. Namiesto toho sa však stane smrtiacou pascou. Prekvapivé a drvivé útoky za sebou zanechajú svetových vodcov v pozíciách mŕtvol, výbuchy šíria skazu a monumenty anglickej metropoly sú v plameňoch. Londýn a západný svet sa behom chvíle ocitnú na kolenách.

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus -Tajný život Waltera Mittyho

Prestaňte snívať, začnite žiť. Walter Mitty - obyčajný človek, ktorý vkladá viac energie do snenia než do každodenného života. Človek, ktorý sa oddáva dennému snívaniu o vlastných veľkolepých dobrodružstvách väčšmi než reálnemu životu.Prichádza však deň, kedy musí precitnúť a začať riešiť svoje vážne pracovné problémy. Musí vykonať zásadný krok do neznáma a opustiť bezpečný prístav archívu plného negatívov a fotografií, kde sú jeho najväčšími nepriateľmi pomaly padajúci prach a podpichovanie šéfa.

Mohlo by vás zaujímať:Osudové lásky česko-slovenských hercov: Dlhotrvajúce vzťahy i tragické konce!

PIATOK 21:30 Markíza -10 pravidel jak sbalit holku

Hlavný hrdina komédie Marek je typickým príkladom mladého chlapca, žijúceho vo vlastnom vesmíre. Je to šikovný a milý študent astrofyziky, ktorého najväčšou láskou sú nielen hviezdy, ale aj horoskopy. Jeho dráhu mu však jedného dňa prekríži dievča snov a Marek sa zamiluje tak beznádejne, že v škole nie je schopný ani urobiť skúšky. V tento moment sa do veci obúvajú jeho odhodlaní priatelia. Rozhodnú sa povolať na pomoc a zasvätiť do Markových problémov jeho otca, ktorý je úspešným vydavateľom bestsellerov na tému: ako získať ženu.

SOBOTA 20:35 Joj Plus -Stalingrad

Skupina odhodlaných ruských vojakov uprostred zničeného mesta sa zo všetkých síl snaží ubrániť strategickú budovu pred nemilosrdnou nemeckou armádou. Počas obliehania vzniká medzi vojakmi a mladou ruskou ženou, ktorá v dome žije, nečakané puto.Náznaky ľudských osudov a životných príbehov odhaľujú tajomstvá fenoménu zvaného Stalingrad. Prečo sa utýraným a vysileným ruským vojakom, ktorí tak dlho ustupovali pod náporom nemeckých vojsk, predsa len podarilo zvrátiť priebeh vojny v svoj prospech?

NEDEĽA 20:35 Joj -Úsvit planéty opíc

Pred desiatimi rokmi skupina inteligentných opíc, vedená šimpanzom Cézarom, utiekla zo San Francisca. Mysliace bytosti získali inteligenciu vďaka genetickému prípravku ALZ 112, vyvinutému na liečbu Alzheimerovej choroby. Liek mal však fatálny vedľajší účinok - obyčajný vírus opičej chrípky sa stal pre človeka smrteľným a vyhubil ľudstvo. Na Zemi prežili len geneticky imúnni ľudia. Územia uvoľnené ľuďmi obsadzuje národ inteligentných ľudoopov a buduje Zem bez ľudí - Planétu opíc. Ľudia, ktorí prežili, sa snažia opičiu dominanciu narušiť a vrátiť sa na vrchol evolučného rebríčka.Začína boj o moc!

Viac o téme: Stalingrad21 gramovLondýn v plameňochÚsvit planéty opíc10 pravidel jak sbalit holkuTajný život Waltera MittyhoVo štvorici po opici 3
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu