Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Posledné prázdninové TV TIPY: Užite si týždeň plný zábavy a rozprávkový víkend

Toy Story
Toy Story (Zdroj: Pixar)

S prázdninovými dňami sa rozlúčime naozaj štýlovo. Tie pracovné budú plné zábavy a víkend zas bude patriť rozprávkovým príbehom.

PONDELOK‌ ‌20:30 ‌Markíza ‌-‌ My sme Millerovci

Podradný díler trávy David Burke, cynická striptérka Rose, nádejný zákazník Kenny a tínedžerka z ulice Casey sa zo dňa na deň stanú rodinou. Ale to všetko len preto, aby David dostal zásielku drog z Mexika. Tak sa táto podivná rodinka vydáva na dobrodružný výlet karavanom, na ktorom nebude núdza o problémy už od samého začiatku.


Mohlo by vás zaujímať: Videli už vaše deti všetky rozprávky? VIDEO Pustite im tieto legendárne večerníčky


UTOROK 18:10 HBO - Pokémon: Detektív Pikachu

Tim sa po zmiznutí svojho otca, špičkového detektíva, rozhodne pátrať po tom, čo sa mu vlastne stalo. Asistuje mu pri tom očarujúci, vtipnými poznámkami sršiaci detektív Pikachu. Tim a Pikachu pri pátraní zisťujú, že majú medzi sebou veľmi silné spojenie a preto neváhajú a vrhajú sa do dobrodružstva, pri ktorom sa stretávajú s pestrou zmesou ďalších Pokémonov.

STREDA 20:35 JOJ - Pretty Woman

Úspešný a príťažlivý podnikateľ Edward Lewis si na niekoľko dní kúpi krásnu prostitútku Vivian, ktorá mu má robiť spoločnosť na rôznych udalostiach. Predstaví jej svet, ktorý dovtedy nepoznala a ona mu ukáže život z úplne inej strany, ako mu je známy.

ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Strážcovia Galaxie

Dobrodruh Peter Quil stane objektom záujmu nájomných zabijakov, pretože ukradne tajomnú guľu. A to priamo mocnému Ronanovi, ktorý chce ovládnuť celý vesmír. Aby unikol, spojí sa so štvoricou netradičných hrdinov. Pridá sa k nemu ozbrojený mýval Rocket, humanoid Groot, záhadná Gamora a pomstychtivý Drax Ničiteľ. A práve táto netypická partia musí zachrániť celú galaxiu pred skazou.


Mohlo by vás zaujímať: Ostali ste s deťmi doma? VIDEO Týchto 10 príbehov dostane nielen ich, ale aj dospelákov


PIATOK 20:00 Nova Cinema - Toy Story: Príbeh hračiek

Hračky v detskej izbe si žijú po odchode majiteľov svoj vlastný život. Stači len, aby dieťa vyšlo z izby a hračky môžu byť samé sebou. Hlavné slovo má, pochopiteľne kovboj Woody a pod jeho velením sa všetci pripravujú na špeciálnu akciu. Blížia sa totiž chlapcove narodeniny a spolu s nimi aj konkurencia v podobe nových hračiek. Najväčším Woodyho konkurentom sa stáva hovoriaci kozmonaut Buzz, s ktorým si vôbec nepadne do oka. Buzz však nešťastnou náhodou vypadne z okna a vtedy začne to ozajstné dobrodružstvo...

SOBOTA 15:45 Markíza - Kráska a zviera

Klasický rozprávkový príbeh v klasickom Disney prevedení. Kráska a zviera je príbehom o pôvabnej Belle, dcére zámožného kupca, ktorá sa obetuje za svojho otca a vymení svoj život za jeho. Na zámku Zvieraťa ju nečaká smrť, ale život plný kúziel a tajomstva...


Mohlo by vás zaujímať: Vedľajšie hviezdy animákov: Bez nich by to bola nuda!


NEDEĽA 20:35 JOJ - Ferdinand

Ferdinand je dobrácky býk, no pomýlia si ho so šelmou a odvlečú do zajatia, aby zápasil v koride. Ferdinand však túži po návrate domov k svojej rodine. Spolu s priateľmi tak zažije na úteku obrovské dobrodružstvo.

Viac o téme: Strážcovia GalaxiePretty WomanKráska a zvieraFerdinand
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu