Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Týždeň plný akcie! Na televízne obrazovky zavítajú samé známe tváre

(Zdroj: YouTube/MovieClips Classic Trailers)

Nenechajte si ujsť najnovšie TV TIPY! Čaká na vás Angelina Jolie, Will Smith, Sylvester Stallone a mnohí ďalší.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Pán a pani Smithovci

John a Jane Smithovci tvoria obyčajný manželský pár s obyčajným životom a obyčajnými starosťami. Každý z nich však skrýva doslova vražedné tajomstvo.


 

UTOROK 20:30 Dajto - Útok na Biely dom

Režisér slávnych akčných veľkofilmov Roland Emmerich nás tentokrát zavedie do Bieleho domu. Medzi turistami, ktorí sú na prehliadke sídla amerického prezidenta, je aj washingtonský policajt John Cale s dcérou. Dramatické okolnosti ho prinútia skočiť rovnými nohami do akcie, aby zachránil nielen svoje dieťa, ale aj prezidenta a postavil sa presile ťažko vyzbrojenej skupiny polovojenských útočníkov.


 

STREDA 20:30 Dajto - Zabijaci

Robert Rath je profesionálny zabijak. Dostane zaujímavý kšeft - zabiť mafiánskeho bossa Alana Brancha, ale pri plnení zákazky narazí na mladého ambiciózneho zabijaka Miguela Baina.


 

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Deň nezávislosti

Veľkolepý príbeh sa odohráva medzi 2. a 4. júlom. Je 2. júl, celé USA sa pripravujú na oslavy Dňa nezávislosti. Nad Mesiacom, na povrchu ktorého je pamätná doska človeka s mierovým posolstvom vesmírnym civilizáciám, sa presunie zlovestný tieň smerujúci k Zemi. Výskumná základňa v Novom Mexiku zachytí signály z vesmíru, ktoré vysiela obrovská kozmická loď mimozemského pôvodu. 

 

PIATOK 20:30 Dajto - Muži v čiernom

Supertajná organizácia MIB, ktorá sleduje činnosť mimozemšťanov na planéte Zem už dobrých 40 rokov, vypátra prítomnosť intergalaktického teroristu Edgara, ktorý prišiel na Zem zavraždiť dvoch špeciálnych veľvyslancov z inej galaxie.

SOBOTA 16:30 - Doktor Strange

Doktor Stephen Strange je svetoznámy neurochirurg, ktorého život sa radikálne zmení po desivej autonehode, ktorá ho oberie o to najcennejšie, čo má - o schopnosť používať ruky.

 

NEDEĽA 20:30 Markíza - Pád anjela

Po neúspešnom pokuse o atentát na amerického prezidenta Allana Trumbullaje jeho dôveryhodný ochranca, agent tajnej služby Mike Banning, falošne obvinený a poslaný do väzby. Keď sa mu podarí utiecť, musí sa držať ďalej od svojej vlastnej agentúry a preľstiť FBI, aby našiel skutočných vinníkov. 

Viac o téme: Deň nezávislostiPán a pani SmithovciZabijaci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu