Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Čaká vás týždeň plný akcie: V TV TIPOCH sa predstaví obľúbený Marvel hrdina aj tajné špiónky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/totalfilm.cz)

Týždeň odštartuje najdrsnejší policajt v meste, poradí si ale so svojím švagrom? Čakajú vás i dobrodružstvá vlčieho chlapca či vojnová dráma. TV TIPY na tento týždeň si určite nenechajte ujsť!

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Policajtov švagor

Keď ste najdrsnejší policajt v meste, je pre vás predstava, že sa vám do rodiny ako švagor začlení krpatý a ukecaný idiot, niečo ako živá nočná mora. Lenže ako nazvať situáciu, keď sa ten istý človek má stať vašim kolegom? 

UTOROK 22:30 HBO - Spider-Man Homecoming

V očakávanom filme o obľúbenom marvelovskom superhrdinovi sa predstaví talentovaný Tom Holland ako Peter Parker snažiaci sa zosúladiť bežný stredoškolský život s povinnosťami superhrdinu. Po skúsenosti s Avengermi sa vracia domov k tete May a jeho mentorom sa stáva Tony Stark alias Iron Man. Na scéne sa však objaví nová hrozba menom Vulture, ktorá môže zničiť všetko, čo je Peterovi tak drahé.

STREDA 20:30 Dajto - 16 blokov

Policajt Jack je po prehýrenej noci poverený jednoduchou úlohou. Zaistiť prevoz bezvýznamného zlodejíčka Eddieho z policajnej stanice na súd, kde bude vypočutý. Ten sa nachádza iba 16 blokov odtiaľ. Jack je namrzený a má poriadnu opicu. Naloží Eddieho do auta a ponáhľa sa ulicami ranného New Yorku. Nevšimne si, že ich voz je po celý čas prenasledovaný. Keď na chvíľu zastavia, na Eddieho niekto mieri nabitou pištoľou priamo na jeho hlavu. 

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Podivuhodné dobrodružstvá vlčieho chlapca

Trinásťročný chlapec utečie z domu, aby našiel svoju odcudzenú matku. Príbeh o dospievaní a hľadaní vlastnej identity tvárou v tvár nepriazni osudu.


PIATOK 22:05 Jednotka - Zachráňte vojaka Ryana

Slávny vojnový film Stevena Spielberga o malej jednotke, riskujúcej život pre záchranu vojaka, strateného niekde na pobreží francúzska.

SOBOTA 20:30 Markíza - Charlieho anjeli

Prichádza nová generácia Charlieho anjelov, ktorí pracujú pre tajomného Charlesa Townsenda. Charlieho anjeli sa vždy starali o bezpečnosť a zaisťovali investigatívne služby súkromným klientom. 

NEDEĽA 20:30 Dajto - Dunkirk

Prvý film kultového anglického režiséra Christophera Nolana založenom na reálnych historických udalostiach. Operácia Dynamo bola hromadnou evakuáciou približne 400-tisíc Nemcami obkľúčených spojeneckých - britských, francúzskych a belgických - vojakov z pláží a prístavu francúzskeho mesta Dunkerque. Prebehla medzi 27. májom a 3. júnom roku 1940.

Viac o téme: Spider-ManCharlieho anjeliDunkirk16 blokov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu