Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozmanité TV TIPY: Uvidíte príbeh Schindlera i Deadpoola! Vráti sa aj legendárny Baywatch

Deadpool
Deadpool (Zdroj: profimedia)

Tento týždeň si príde na svoje každý. Na jeho začiatku si pripomenieme výnimočný príbeh z 2. svetovej vojny, pokračovať budeme Svadbou na prvý pohľad, kedy sa dozviete, ako sa páry majú dnes. Nebude chýbať ani Deadpool.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Schindlerov zoznam

V strhujúcom príbehu podľa skutočných udalostí II. svetovej vojny sledujeme osudy rodáka z českého Brnenca pri Svitavách, kontroverzného Oskara Schindlera. Pôvodne to bol člen NSDAP, hochštapler a ziskuchtivý podnikateľ. Po porážke Poľska Schindler kúpil v Krakove smaltovňu, v ktorej zamestnával Židov ako lacnú pracovnú silu. Potom, čo sa stal svedkom krutej likvidácie geta, rozhodol sa vziať zodpovednosť za životy svojich zamestnancov. Počas vojny zachránil život viac než 1100 Židom, určeným na likvidáciu.

UTOROK 20:30 Markíza - Svadba na prvý pohľad: Stále spolu

Ich životy pokračujú aj po šou. Špeciálna 11. epizóda šou Svadba na prvý pohľad odhalí, ako pokračujú páry zo sociálneho experimentu a čo majú nové. A to nie je všetko. Experti dali dokopy šiesty pár. Ako sa dnes darí párom, ktoré spojil výnimočný sociálny experiment?

STREDA 20:30 Dajto - Spojenci

Píše sa rok 1942 a Max Vatan zoskakuje padákom do dún marockej púšte s cieľom zabiť v Casablanke nemeckého veľvyslanca. V meste sa stretáva s Francúzkou Marianne, ktorá má hrať rolu jeho manželky a pomôcť mu so splnením jeho misie. Predstieranie manželskej intimity a zamilovanosti postupne prerastie v skutočnú vášeň. Ich rodinné šťastie trvá len do chvíle, kedy sa Max dozvie, že aj toto môže byť len dômyselná hra. 

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Jumper

Štrnásťročný David žije so svojim otcom na predmestí a veľmi žiarivá budúcnosť sa mu pred očami veru nerysuje. V škole sa s ním baví len pár ľudí, otec je na neho prísny a tak hľadá pochopenie aspoň u svojej spolužiačky Millie. Jedného dňa pri nevinnej šarvátke však príde na to, že má schopnosť teleportácie. 

PIATOK 22:45 Markíza - Bod zlomu

Mladý agent FBI v utajení sa infiltruje do zlodejského gangu. Najväčšou záľubou jeho členov sú extrémne športy. Žijú s absolútne uvoľneným prístupom k životu a zákonom. Jediným zákonom, ktorý sú ochotní rešpektovať, je ten gravitačný. Je čoraz viac pohltený nespútaným životným štýlom, ktorého hlavným krédom sú sloboda a adrenalín. Bez ohľadu na to, koľko pravidiel sa poruší a koľko ľudí zomrie.

SOBOTA 20:30 Markíza - Unesené bábätko

Rok po tom, čo porodila mŕtve dieťa, je Kristin rozvedená, v depresii a objavuje sa u nej nezdravá posadnutosť mať dieťa. Keď jej najlepšia kamarátka Ashley otehotnie, Kristin predstiera, že tiež čaká dieťa, aby s ňou "zdieľala" toto výnimočné obdobie. Týždeň po pôrode Ashley zomrie pri tragickej dopravnej nehode a jej novorodenec zmizne. Rozrušený manžel Brian odhalí šokujúce skutočnosti. 

22:50 JOJ - Deadpool 

Po celom svete medzi nami žijú nenápadní, statoční a skromní superhrdinovia... a tiež Deadpool. Zvláštny a netradičný komiksový hrdina z produkcie vydavateľstva Marvel. Deadpool zo skupiny slušných hrdinov vybavených superschopnosťami akosi vyčnieva, keďže je neodolateľne drzý, vulgárny, brutálny a hlavne nechutne vtipný. Predtým, ako sa stal Deadpoolom, bol Wade Wilson členom špeciálnych jednotiek. Keď mu lekári diagnostikovali pokročilé štádium rakoviny, podrobil sa experimentálnej liečbe, po ktorej si musel vytvoriť alter ego. 

NEDEĽA 20:35 JOJ - Baywatch

Mitch je chlap ako hora so silným morálnym kompasom a stopercentným zápalom pre prácu vodných záchranárov. Je to proste úplný opak Matta Brodyho, bývalého úspešného olympionika, ktorému sláva natoľko stúpla do hlavy, že si po nekonečnej sérii prúserov musí pod Mitchovým velením ako plavčík odkrútiť pár desiatok hodín verejno-prospešných prác. Raz more vyplaví vrecúško s drogami, potom zas mŕtvolu a obaja musia spojiť sily. 

Viac o téme: BaywatchDeadpoolSvadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu