Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

TV TIPY pre každého: Zažite Dobu ľadovú v lete a obľúbených českých komikov v malomeste

(Zdroj: Repro foto YouTube/Televízia Markíza)

Cez víkend sa môžete ponoriť do záhad džungle s kultovými americkými hviezdami. Pozrite si, čo všetko si pre vás televízie pripravili na tento týždeň.

PONDELOK 20:30 Markíza - Kameňák 3

Pre Pepu je pohľad zo spálne dnešné ráno tak trocha prekvapivý. Do susedstva sa totiž nasťahovala početná cigánska rodinka, ktorej spôsob života je, povedané jemne, netradičný. To aby Vilma s Julčou začali navštevovať hodiny sebaobrany, ale aj to sa nakoniec ukazuje ako celkom márne, pretože zo sebeobrany je niečo celkom iné. V Kameňákove sa však dejú aj iné veci. Babka Nováková odišla na onen svet, takže na pána Nováka už nemá kto dávať pozor.

UTOROK 20:00 JOJ PLUS - Nemilosrdní

Serge Buren je legendárny policajt, obklopený skupinou mladých a dravých policajtov s nekonvenčnými metódami. Dokáže však táto brutálna policajná skupina zabrániť útoku zločincov vybavenými vojenským arzenálom?

STREDA 20:30 Markíza - Ohnivé peklo

Liwei Jiang je najmladším veliteľom špeciálnej roty v histórii hasičských zborov v provincii. Až príliš sebavedomý Jiang pri požiari ignoruje protokoly misie, čo vedie k výbuchu plynu, ktorý zabije mladého hasiča. Je zbavený svojich hodností a degradovaný do roty Dongshan, malej a nevýraznej hasičskej jednotky na predmestí, zatiaľ čo Weiguo Ma, jeho druhý veliteľ, prevezme kormidlo v eskadre špeciálnych jednotiek. Jedného dňa dostane Liwei Jiang núdzové volanie od mestského hasičského zboru. 

ŠTVRTOK 20:35 JOJ - Ako básnici čakajú na zázrak

Spolužiaci zo strednej školy Štěpán, Kendy a Karas zostali aj po dvanástich rokoch sami sebou. Nerozluční kamaráti majú stále nevyčerpateľný zmysel pre humor a schopnosť sebairónie, aj keď už s ľahkým nádychom skepsy. Starnú svojím typicky básnickým štýlom. V niečom sú však iní. Je im päťdesiat a cítia, že by si konečne mali usporiadať život a splniť si svoje túžby a želania. A ako je známe, zázrakom je treba pomôcť! Karas sa rozhodol opatrovať svoje vysnívané auto Blue Dream už iba virtuálne.

PIATOK 20:00 JOJ PLUS - Všemocný

Eddie Mora je lenivý spisovateľ, ktorému sa začina rúcať svet. Chcú ho vyhodiť z práce a rozchod s priateľkou Lindy ho len utvrdí v presvedčení, že je život je v troskách a budúcnosť nemôže priniesť nič, len ďalšie sklamanie. To sa ale zmení vo chvíli, keď Eddieho navštívi jeho starý priateľ z detstva Vernon. Ponúkne mu tabletky NZT- utajovanú drogu, ktorá umožňuje využívať mozog na 100% a dodáva človeku extrémne sebavedomie.

SOBOTA 20:30 Markíza - Jumanji: Vitajte v džungli 

Po tom, čo štvorica študentov objaví starú hraciu konzolu, sú vtiahnutí do fantastického sveta Jumanji. V ňom sa z nich stanú avatary, ktorých si na začiatku hry vybrali - z nevýrazného Spencera je razom mocný dobrodruh, svalovec Fridge sa zmení na drobného génia, z krásnej blondínky Bethany je zavalitý profesor a nemotorná Martha sa premení na odvážnu bojovníčku. Jumanji však nestačí len hrať, Jumanji sa hrá s vami. Aby hrdinovia v hre nezostali uväznení naveky, musia zmeniť svoj pohľad na svet, no najmä samých seba...



NEDEĽA 20:00 JOJ PLUS - Doba ľadová 2

Znovu sa stretávame so štvoricou obľúbených hrdinov animovaného príbehu Doba ľadová - mamutom Mannym, leňochodom Sidom, šablozubým tigrom Diegom a prehistorickou veveričkou Scrat, ktorému sa neustále lepí na päty obrovská smola. V tomto pokračovaní sa doba ľadová chýli ku koncu a zvieratá si užívajú roztápajúci sa raj, ktorý je ich novým domovom. 

Viac o téme: JumanjiOhnivé pekloDoba ľadová 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu