Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Slovenské herečky ako prostitútky: V negližé Mórová aj hviezda detského seriálu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Continental Film)

BRATISLAVA - Dnes večer si diváci RTVS budú môcť vychutnať zaujímavú komédiu s názvom Vojtech, v ktorej účinkuje viacero obľúbených slovenských hercov. Napríklad aj Diana Mórová (53). Tá sa pred kamerami predviedla v zaujímavej podobe.

Komédia s názvom Vojtech zachytáva príbeh štyridsiatnika, ktorý prežíva krízu stredného veku. Prišiel o manželku, robotu, s rodinou sa nestýka. Jeho kamarátom je sused - svojský taxikár Laco. Do života sa mu pripletú aj kresťanskí aktivisti a zaujímavé ženy. Nájde v niektorej z nich spriaznenú dušu? 

Ústrednú postavu v počine, ktorý mal svoju premiéru v roku 2015 stvárnil Matej Landl. Okrem neho sa v zaujímavých úlohách predviedli aj iní obľúbení slovenskí herci. Spomenúť možno Mariána Miezgu, Zuzanu Kubovčík Šebovú, Gabrielu Marcinkovú, či Romana Pomajba. Ten bol ako bezdomovec zamaskovaný tak, že ho možno budete mať problém spoznať. 

Slovenské herečky ako prostitútky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Continental Film )

Slovenské herečky ako prostitútky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Continental Film )

Diana Mórová a Petra Millerová sa divákom predviedli ako luxusné spoločníčky. Maskéri tomu prispôsobili výrazný mejkap a vyzývavé oblečenie. Mimochodom, spoznali ste v Mórovej parťáčke rozkošné dievčtko zo seriálu Otecko sa mi nepáči, kde stvárnila rozkošnú Barborku? 

Slovenské herečky ako prostitútky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Continental Film )

Pozrite si slovenskú komédiu Vojtech dnes večer o 20:30 na obrazovkách RTVS. 

Viac o téme: Diana MórováVojtechPetra Millerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu