Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nevesta z markizáckej Ruže v Českej Miss: VZDALA SA korunky... TOTO je dôvod!

Julie (24) Zobraziť galériu (3)
Julie (24) (Zdroj: Tv Markíza)

SRÍ LANKA - Už čoskoro na obrazovkách televízie Markíza štartuje nová séria reality šou Ruža pre nevestu. Po Tomášovi Tarrovi si bude hľadať nevestu sympatický Radko Urbanyak (34). A známe sú už aj prvé mená dievčat. Jednou z nich je aj Julie Hojdyszová (24), ktorá v roku 2022 získala titul druhej vicemiss ČR. Korunky sa však vzdala!

Galéria: Súťažiace z Ruže pre nevestu 2

Nevesta Julie Hojdyszová zabodovala v súťaži Miss Českej republiky v roku 2022. Svojím výzorom zaujala porotu natoľko, že jej udelili titul tretej najkrajšej ženy, teda 2. vicemiss Českej republiky 2022. Dlho si však brunetka titul neužila... Rozhodla sa totiž svojej korunky vzdať, čím vyvolala obrovský rozruch. 

Julie (24)
Zobraziť galériu (3)
Julie (24)  (Zdroj: Tv Markíza)

Aktuálne pre web markiza.sk prezradila, čo ju k tomuto kroku viedlo. „Do súťaže som išla s tým, že som chcela zmeniť stereotyp o tom, aká by mala Miss byť. Už na základnej škole ma šikanovali učitelia a tvrdili mi, že som hlúpa a nič zo mňa nikdy nebude. Preto som chcela ukázať, že pekná žena v Miss môže byť aj múdra,“ vyjadrila sa Julie. 

No to sa podľa jej slov nezlučovalo s predstavami organizátorov. A preto sa rozhodla, že sa korunky tejto súťaže krásy vzdá. „To sa však nezlučovalo s predstavami organizátorov. Preto som sa rozhodla, že najlepšie bude stáť si za svojím a korunky sa zriecť,“ dodala. No kamery a žiara reflektorov jej zjavne zachutili. Len nedávno sa objavila v jojkárskych Nákupných maniačkach a... čoskoro bude bojovať o srdce fešáka Radka. 

Fotky doposiaľ zverejnených súťažiacich 2. série Ruže pre nevestu nájdete v GALÉRII vyššie. 

Nevesta z markizáckej Ruže
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Tv MarkízaMiss České republikyJulie HojdyszováRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu