Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kapitán nováčika Premier League vydesil futbalový svet: Pár mesiacov po kolapse prežíva najkrajšie chvíle života!

Fanúšikovia Lutonu posielali Tomovi Lockyerovi obrovskú podporu Zobraziť galériu (2)
Fanúšikovia Lutonu posielali Tomovi Lockyerovi obrovskú podporu (Zdroj: SITA)

LUTON - Waleský futbalista Tom Lockyer (29) počas decembra vystrašil všetkých fanúšikov futbalu. Po druhýkrát v priebehu jedného roka totiž počas zápasu skolaboval a tentokrát bol jeho stav veľmi vážny. Podľa jeho slov bol takmer tri minúty technický mŕtvi a drámu sledovala aj jeho tehotná partnerka. Všetko však napokon dobre dopadlo a v najnovšom rozhovore priznal, že je čerstvým otcom.

Lockyerov prvý kolaps sa udial 28. mája v baráži o postup do Premier Leagu. Následne mu však lekári povolili pokračovať v kariére a Luton viedol ako kapitán v boji o udržanie sa v jednej z najlepších líg sveta.

Tom Lockyer (v bielom) a Dominic Solanke
Zobraziť galériu (2)
Tom Lockyer (v bielom) a Dominic Solanke  (Zdroj: SITA)

Počas zápasu na pôde Bournemouthu sa však táto situácia zopakovala opäť. Tentokrát však museli priamo na ihrisku waleského stopéra oživovať záchranári a podľa vlastných slov bol takmer tri minúty prakticky mŕtvy. 

Všetko však našťastie dobre dopadlo a momentálne je na tom zdravotne dobre. V jednom z prvých rozhovorov po kolapse však povedal aj to, že jedno z najhorších období jeho života sa v posledných dňoch zmenilo na to najlepšie. Lockyer sa totiž po prvýkrát stal otcom. 

Počas tohto týždňa sa objavil v obľúbenom podcaste The Resi is Football, ktorý moderuje bývalý anglický reprezentant Gary Lineker. V ňom prezradil, že narodenie jeho dcéry mu zmenilo život. Lockyer tak aj napriek tomu, že je jeho návrat na futbalové trávniky neistý, zažíva úžasné rodinné chvíle, z ktorých má obrovskú radosť. 

Viac o téme: Tom Lockyer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu