Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ukázal, že má srdce na správnom mieste: Krásne gesto Bellinghama dojalo fanúšikov!

Jude Bellingham Zobraziť galériu (2)
Jude Bellingham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický futbalista Jude Bellingham (20) počas včerajšieho zápasu s Belgickom okrem víťazného gólu zaujal aj iným spôsobom. Pred zápasom totiž pomohol jednému z detí, ktoré sprevádzali hráčov pri vstupe na hraciu plochu a video jeho gesta dojalo mnohých fanúšikov.

Stále len 20-ročný futbalista počas prvej sezóny v Reale Madrid umlčal aj svojich posledných kritikov a dokázal, že už teraz patrí medzi najlepších hráčov na svete. V 22 zápasoch si na svoje konto pripísal 16 gólov a je tak najlepším strelcom ligy. 

Jude Bellingham
Zobraziť galériu (2)
Jude Bellingham  (Zdroj: SITA)

Rovnako dôležitý je však aj pre svoje národnú mužstvo. To opäť dokázal vo včerajšom zápase proti Belgicku, keď v nadstavenom čase zabezpečil svojmu tímu remízu. Po stretnutí sa však oveľa viac hovorilo o tom, čo urobil ešte pred zápasom.

V Londýne totiž panovalo typické ostrovné počasie a deti, ktoré sprevádzali hráčov pri nástupe na trávnik, boli oblečené len v dresoch s krátkym rukávom. Samotnému Bellinghamovi robil spoločnosť chlapec na vozíku, ktorému však futbalista pomohol s nepríjemnou zimou a prikryl ho svojou bundou. Video krásneho momentu sa počas dnešného dňa začalo šíriť internetom a jeho gesto ocenili fanúšikovia po celom svete. 

Viac o téme: Jude Bellingham
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu