Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Finále relácie Duel šampiónov videlo v nedeľu takmer pol milióna divákov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

Programová ponuka nespravodajských programov RTVS sa od piatka do nedele v prime-time  teší výraznej diváckej priazni. Šou Milujem Slovensko sa počas uplynulého piatku stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa v hlavnom vysielacom čase.

Potvrdila tým svoju stabilnú pozíciu v rebríčku sledovanosti. Jednotka RTVS bodovala aj počas sobotného večera. Súťažno-zábavná šou Záhady tela a talkšou Petra Marcina Neskoro večer znova výrazne predbehli konkurenciu a stali sa najsledovanejšími nespravodajskými programami dňa. Vynikajúci výsledok zaznamenala aj finálová časť populárneho Duelu šampiónov, ktorú si pozrelo vyše 430-tisíc divákov. Vedomostná súťaž dosahovala počas celého svojho vysielania výbornú sledovanosť a obstála aj v silnej konkurencii. Ani v uplynulý piatok si diváci nedali ujsť premiérovú epizódu 14. série obľúbenej súťažnej šou Milujem Slovensko, ktorú si na Jednotke pozrelo 346-tisíc divákov pri trhovom podiele 18,5 % v cieľovej skupine 12+. Relácia sa tým stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa v prime-time. Diváci si potreli aj premiérovú epizódu novej série cestopisnej relácie Cestou necestou, ktorú sledovalo 228-tisíc divákov pri trhovom podiele 14,9 % v univerzálnej cieľovej skupine. Na Dvojke dosiahla skvelý výsledok premiérová epizóda talkšou Trochu inak s Adelou, ktorú si pozrelo 85-tisíc divákov pri trhovom podiele 6,3 % cieľovej skupine 12+.

Adela Banášová a Viktor Vincze
Zobraziť galériu (3)
Adela Banášová a Viktor Vincze  (Zdroj: instagram viktorvincze)

RTVS zaznamenala úspech aj v sobotu večer. Premiérovú epizódu súťažno-zábavnej šou Záhady tela sledovalo na Jednotke 396-tisíc divákov pri trhovom podiele 21 % v univerzálnej cieľovej skupine a stala sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Diváckemu záujmu sa tešila aj talkšou Petra Marcina Neskoro večer, ktorú si pozrelo 348-tisíc divákov pri trhovom podiele 21 % v cieľovej skupine 12+. Umiestnila sa hneď na druhej priečke v sledovanosti nespravodajských programov počas soboty. V nedeľu sa na Jednotke vynikajúco darilo záverečnej časti vedomostnej relácie Duel šampiónov. V prime-time si ju v premiére pozrelo až 434-tisíc divákov pri trhovom podiele 20,9 % v cieľovej skupine 12+. Relácia si počas celého svojho vysielania udržiavala stabilné postavenie v nedeľnom hlavnom vysielacom čase. Priazeň divákov jej aj počas poslednej epizódy vyniesla skvelé druhé miesto v celkovej sledovanosti nedeľných nespravodajských programov. Celkovo dosahovala v prime-time výborné výsledky aj napriek silnej konkurencii v tomto čase.

Finále relácie Duel šampiónov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Diváckemu záujmu sa tešila aj politická diskusná relácia O 5 minút 12, ktorú si na Jednotke a RTVS :24 pozrelo spolu 414-tisíc divákov a stala sa tým celkovo najsledovanejšou nedeľnou politickou diskusnou reláciou. Na Jednotke si ju nedalo ujsť 353-tisíc divákov pri trhovom podiele 29,2 % v cieľovej skupine 12+. Na spravodajskom okruhu :24 sledovalo reláciu ďalších 61-tisíc divákov pri trhovom podiele 5 % v univerzálnej cieľovej skupine. Nasledovala publicistická relácia Občan za dverami s Patrikom Hermanom, ktorá v silnej konkurencii dosiahla skvelú sledovanosť 249-tisíc divákov pri trhovom podiele 19,5 % v cieľovej skupine 12+.

 

Viac o téme: RTVSDuel šampiónov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu