Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

TV Markíza začala natáčanie druhej série Jama levova

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

Diváci a diváčky sa už túto jeseň môžu tešiť na ďalšie zaujímavé príbehy talentovaných a vynaliezavých Slovákov a Sloveniek, ktorí sa pokúsia získať finančnú investíciu pre svoje originálne projekty.

Celosvetovo známa podnikateľská reality šou Jama levova sa na základe vlaňajšieho úspechu aj tento rok vracia na obrazovky televízie Markíza. V spolupráci so Slovenskou sporiteľňou už v nadchádzajúcej jesennej televíznej sezóne ponúkne odvážnym a ambicióznym ľudom s výnimočným podnikateľským nápadom, vynálezcom a autorom revolučných myšlienok ďalšiu jedinečnú šancu získať významnú finančnú investíciu pre ich originálne projekty. Natáčanie nových epizód 2. série šou Jama levova odštartovalo 15. júna 2024. Princíp formátu s pôvodným názvom Dragons' Den je naďalej veľmi jednoduchý. Účastníci šou predstavia svoj nápad či existujúci biznis piatim ostrieľaným investorom. Tí sa následne rozhodnú do tých najlepších produktov alebo služieb zainvestovať svoje vlastné peniaze a pomôžu talentovaným podnikateľom preraziť.

TV Markíza začala natáčanie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pätica nekompromisných investorov ostáva nezmenená: Tatiana Ondrejková - spoluzakladateľka a CEO úspešného cestovateľského portálu Pelikan.sk. Prevádzkuje aj dva medzinárodné e-commerce obchody a patrí medzi najúspešnejšie podnikateľky na Slovensku. Milan Dubec - slovenský podnikateľ, investor a filantrop, ktorý vlastní a riadi projekty v developmente, online a médiách. Je CEO developerskej spoločnosti Reinoo a zakladateľ viacerých úspešných portálov ako Azet.sk, Aktuality.sk, Pokec.sk, Bistro.sk, Nehnuteľnosti.sk a spolumajiteľom viacerých ďalších úspešných firiem na Slovensku (Goodreqest, EIV.AI, Zilinak.sk). Igor Kolla - v roku 1990 založil úspešnú telekomunikačnú spoločnosť Antik Telecom, jeho podnikateľské aktivity sa neskôr rozšírili aj za hranice Slovenska, najmä do Ázie. Je tiež vizionárom, ktorý stojí za viacerými inovatívnymi projektami. Juraj Fehervari - zakladateľ najrýchlejšie rastúcej značky barefoot topánok na svete - Be Lenka. Unikátny produkt, globálny rast a firemná filozofia mu priniesli niekoľko prestížnych ocenení. V roku 2021 pridal do svojho portfólia inovatívnu dizajnovú barefoot značku Barebarics a retailovú sieť PLAN BE.  Igor Rattaj - úspešný slovenský podnikateľ a akcionár v spoločnosti Tatry Mountain Resorts, najväčší investor v rámci voľnočasových aktivít a turizmu nielen na Slovensku.

TV Markíza začala natáčanie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Srdcia divákov a dôveru podnikateľov po celom svete si táto šou získala svojou jedinečnou energiou, profesionalitou a pozitívnym dopadom na podnikateľské prostredie v krajine. Počas dvadsiatich troch rokov vysielania boli na svete preinvestované stovky miliónov dolárov a z programu vzišlo množstvo úspešných biznisov. Formát Dragons' Den má pôvod v Japonsku, kde ho vyvinula a v roku 2001 prvý raz uviedla na obrazovky tamojšia Nippon TV, celosvetovo ho distribuuje spoločnosť Sony Pictures Television. Na konte už má vyše 30 ocenení, napríklad v USA získal štyri roky po sebe prestížnu cenu Emmy.

Viac o téme: TV MarkízaJama levovaTatiana Ondrejková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu