Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hodinový manžel plný hviezd: Polívka, Latinák, Novotný a ďalší

David Matásek, Bolek Polívka, Lukáš Latinák a David Novotný vo filme Hodinový manžel
David Matásek, Bolek Polívka, Lukáš Latinák a David Novotný vo filme Hodinový manžel (Zdroj: filmhodinovymanzel.cz)

Na Vianoce príde do kín nová česká komédia Hodinový manžel. Ide o filmový debut divadelného režiséra a scenáristu Tomáša Svobodu, ktorému sa podarilo získať pre svoj prvý film herecké hviezdy.

"Chcel som obsadiť tých najlepších a najvtipnejších hercov, ktorých poznám. A to sa, dúfam, podarilo," poznamenal k výberu. V hlavných mužských úlohách diváci uvidia Bolka Polívku, Davida Novotného, Davida Matáska a Lukáša Latináka. V ženských postavách sa predstavia Eva Holubová, Jitka Čvančarová, Zuzana Norisová a Simona Babčáková.

Okrem slovenských hercov bude súčasťou filmu aj slovenská speváčka Katka Knechtová, ktorá spolu s kapelou Portless naspievala titulnú pieseň Stmievanie.

Komédia Tomáša Svobodu rozpráva príbeh štyroch priateľov, vášnivých hráčov vodného póla, ktorí spoločne prevádzkujú bazén. Ten im jedného dňa ako nevyhovujúci vypustí hygiena a štvorica sa razom ocitá doslova na dne. Jeden z nich dokonca na dne bazénu začne aj bývať, keď sa poháda s manželkou a urazený odíde z domu. Z nedostatku príležitostí začnú chlapi podnikať ako "hodinoví manželia" a zakrátko si nájdu klientelu medzi miestnymi dámami. Každý z nich má svoju pravidelnú zákazníčku. Tie však majú okrem opráv aj veľmi špecifické priania a potreby. To sa pomaly prestáva páčiť partnerkám a manželkám hlavných hrdinov. Takto rozohraný príbeh neskôr graduje nečakanou cestou do Tatier, kde sa všetko poriadne zamotá, ale napokon dobre skončí s množstvom prekvapení.

Slovenská premiéra filmu Hodinový manžel je naplánovaná na 25. decembra. Snímku prinesie do slovenskej kinodistribúcie spoločnosť Continental film.

Viac o téme: Hodinový manželBolek PolívkaLukáš Latinák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu