Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Spevák Bradley Cooper pomáha Lady Gage s kariérou: VIDEO Máme tu veľkého adepta na Oscara?

Lady Gaga a Bradley Cooper vo filme A Star is Born
Lady Gaga a Bradley Cooper vo filme A Star is Born (Zdroj: YouTube/Continental Film)

Hudobných romantických filmov nie je nikdy dosť. O to viac sa tešíme, keď svetlo sveta uzrie projekt, akým je snímka A Star is Born (Zrodila sa hviezda), v ktorom uvidíme perfektnú speváčku a herca, ktorý je miláčikom žien. Pozrite si prvý zimomriavkový trailer.

Bradley Cooper si vo filme zahrá spevácku country hviezduJacksona Mainea, ktorý si začína uvedomovať, že s jeho kariérou to pomaly, ale isto začína ísť dolu z kopca.Práve v tomto momente objavuje neznámu, no za to extrémnetalentovanú speváčku Ally (Stefani Germanotta ako Lady Gaga).

Keď sa obaja vrhnú do vášnivého milostného vzťahu, Jack prinúti Ally k vystupovaniuv žiari reflektorov. Nastáva extrémne rýchlekatapultovaniekjej sláve. Nastáva však zlom, v ktorom sa ich úlohy vymenia. Allyina kariéra začína zatieňovaťjeho vlastnúkariéru, čo Jack začína znášať stále ťažšie a ťažšie.

Ženy z nich šalejú: TOP 7 najsexi hercov súčasnosti, ktorí vám podlomia kolená!

Čo sa samotného príbehu (či dokonca aj názvu filmu týka), tak nejde o žiadnu novinku.Pôvodná verzia projektuvznikla už pomerne dávno, konkrétne v roku 1937. O niekoľko rokov neskôr vznikla vynovenáverzia. Vtedy sa už dočkala uznania v podobeZlatéhoGlóbua niekoľkýchnominácií na Oscara.

Posledná verzia mala premiéru v roku1976 a zahrala si v nej populárnaBarbara Streisand. Tohtoročnú verziu, ktorá sa zameria na country hudbu, Bradley Cooper zároveň aj režíruje, pričom ide o jeho režijný debut. Čo hovoríte na trailer? Zájdete 4. októbra do kina?

Viac o téme: Bradley CooperLady GagaFilm Zrodila sa hviezda
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu